Categories: Comunitate

Mobilier stradal pentru asociaţiile de proprietari din Deva

Asociaţiile de proprietari din Deva, care vor să-şi doteze zonele din perimetrul blocurilor cu mobilier, pot apela la primăria municipiului, care pune la dispoziţia acestora 300 de bănci şi mese din lemn.
Mobilierul va fi distribuit prin Serviciul Public de Întreţinere şi Gospodărire Municipală (SPIGM) al primăriei, pe bază de cerere scrisă din partea asociaţiilor de locatari sau proprietari. „Cererile pot fi depuse la sediul SPIGM Deva (str. Axente Sever, nr. 30), la sediul Primăriei Municipiului Deva (Piaţa Unirii, nr. 4) – Direcţia Tehnică, sau pot fi transmise electronic, pe adresa: spigm_deva@yahoo.com. Totodată, cetăţenii Municipiului Deva pot transmite SPIGM sugestii, propuneri sau opinii, inclusiv în perioada weekend-ului, la numărul de telefon 0744.354.828 (persoană de contact Ovidiu Oltean)”, se arată într-un comunicat al Primăriei Deva. (N.Bumbac)

Mesagerul Hunedorean

View Comments

  • Da, ca sa se adune toti golanii si toate taraturile vara, sub geamurile oamenilor, ca nu-s destule banci in tot orasul ! 3-4 parcuri, plus locurile de joaca pentru copii, plus sutele de banci din tot orasul...AJUNGE ! Pe aleea Patriei se aduna toate gunoaiele din Deva si fac scandal toata vara si peste tot se intampla acelasi lucru. Se ascund de politia locala si de parinti si stau si fumeaza, si beau si fac sex noaptea sub ferestrele oamenilor. Faceti o ancheta sa vedeti ca asa e!

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Un consiliu pestriț se anunță a fi la cârma unei urbe din sudul ju­dețului, după…

8 ore ago

Laurenţiu Nistor, preşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara: Avem de partea noastră experienţa administrativă, profesionalismul, priceperea, dar şi tinereţea cu viziunea inovativă

Șeful județului și-a depus candidatura pentru un nou mandat în fruntea Consiliului Județean Hunedoara. Laurențiu…

8 ore ago

Bulina albă

Maria Sara Lupulesc, elevă în clasa a V-a la Școala gimnazială ”I.G. Duca” din Petroșani…

8 ore ago

Bulina neagră

Aurel G. Pentru că a fost trimis în judecată pentru lovire și alte violențe, după…

8 ore ago

Plângere penală împotriva celor care au modernizat telecabina de pe Dealul Cetăţii

Primarul Devei a decis că e mo­mentul să facă plângere penală împotriva celor care au…

9 ore ago