Mirel Rădoi este noul selecţioner al naţionalei de fotbal seniori

Nicolae Gavrea

Mirel Rădoi (foto), 38 de ani, este noul selecţioner al echipei naţionale de fotbal a României şi va pregăti formaţia pentru participarea la barajul pentru EURO 2020, dar şi în preliminariile pentru Mondialul din 2022.

Noul selecţioner a fost validat de Comitetul Executiv al FRF cu unanimitate de voturi şi va trece de la naţionala de tineret, pe care a pregătit-o din martie 2018, la naţionala de seniori. El va debuta oficial în martie 2020, la meciul cu Islanda, în barajul pentru calificarea la EURO 2020. El a pus o singură condiţie: cea de a fi lăsat să antreneze selecţionata de tineret la Olimpiada din vară din 2020 de la Tokyo.
De-a lungul carierei, Mirel Rădoi a antrenat la FCSB şi la naţionala de tineret, pe care a dus-o până în semifinalele EURO 2019, unde a bifat 15 mecuri la U21, reuşind nouă victorii, trei egaluri şi trei înfrângeri.
Mirel Rădoi va avea doi secunzi la naţională: Nicolae Dică, cu care a lucrat la FCSB, şi Florin Constantinovici, secundul de la naţionala de tineret.

Comenteaza Anulează răspunsul

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.