Categories: Actualitate

Minoră fugită de acasă

O adolescentă de 15 ani, Alexandra-Patricia-Otilia Cazacu (foto), a plecat de acasă şi nu se mai ştie nimic de ea din data de 8 iunie a.c.
Mătuşa fetei a alertat Poliţia Petroşani. Aceasta le-a spus poliţiştilor că adolescenta locuia la bunica sa, în Petroşani, de circa şapte luni şi a mai plecat de acasă şi cu alte ocazii, însă, de fiecare dată a revenit, după circa două-trei săptămâni.
Oamenii legii spun că minora are o înălţime de 1,60 – 1,65 m, constituţie slabă, ochi albaştri, păr lung vopsit negru. Ca şi semne particulare, prezintă multiple cicatrici pe braţe, picioare şi în zona gâtului. „La data plecării, minora era îmbrăcată cu pantaloni de culoare neagră, tricou alb, hanorac negru şi încălţăminte tip sport de culoare neagră şi nu are asupra sa documente de legitimare, telefon mobil sau bani.
În urma primirii sesizării, poliţiştii au demarat activităţi investigative şi de căutare, în vederea depistării fetei, faţă de care a fost solicitată măsura urmăririi naţionale”, a informat IPJ Hunedoara.
Persoanele care deţin informaţii utile anchetei sunt rugate să sesizeze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112. (M.Gânju)

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Un consiliu pestriț se anunță a fi la cârma unei urbe din sudul ju­dețului, după…

9 ore ago

Laurenţiu Nistor, preşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara: Avem de partea noastră experienţa administrativă, profesionalismul, priceperea, dar şi tinereţea cu viziunea inovativă

Șeful județului și-a depus candidatura pentru un nou mandat în fruntea Consiliului Județean Hunedoara. Laurențiu…

9 ore ago

Bulina albă

Maria Sara Lupulesc, elevă în clasa a V-a la Școala gimnazială ”I.G. Duca” din Petroșani…

9 ore ago

Bulina neagră

Aurel G. Pentru că a fost trimis în judecată pentru lovire și alte violențe, după…

9 ore ago

Plângere penală împotriva celor care au modernizat telecabina de pe Dealul Cetăţii

Primarul Devei a decis că e mo­mentul să facă plângere penală împotriva celor care au…

9 ore ago