Categories: FlashSport

Minerul renaşte, Mureşul coboară

Ciprian Marinuţ

Punctul ochit de Minerul Lupeni în meciul cu FC Bihor de la Oradea a fost „ţintit” (scor 1-1), graţie golului marcat de Gideon în minutul 82. În schimb, Mureşul, care s-a dus ca mielul la tăiat la Mioveni, a pierdut, fără drept de apel, scor 0-2, partida cu Dacia.

Remiza rezervelor
Trupa pregătită de Petre Gigiu s-a ţinut de cuvânt în meciul din deplasare cu FC Bihor. Minerii au părăsit terenul neînvinşi, aşa cum şi-au propus, iar cu punctul obţinut, sunt la un pas de a evada din zona periculoasă a clasamentului. Ambele goluri ale partidei au fost marcate de jucători care au intrat în teren în repriza secundă. Mijlocaşul orădean Zeno Bundea, care a revenit acasă după un periplu de mai mulţi ani prin Liga I şi străinătate, a marcat un gol superb şi a deschis tabela, în minutul 62, la puţin timp după ce a intrat în teren. Minerii au egalat, scor 1-1, prin Gideon (82), care a adus un suflu nou atacului minerilor, încă de la intrarea în teren şi a marcat un gol extrem de important. Tot Bundea putea face 2-1 pentru gazde, însă lovitura sa de cap de la cinci metri a ţintit stâlpul drept al porţii apărate de Ciucă. Echipa din Lupeni putea da lovitura în prelungiri, atunci când Daj a recuperat o minge la centru şi a făcut o cursă de 50 de metri, însă şutul său a fost blocat de portarul Pascal.

În cădere liberă
Mureşul Deva a suferit al patrulea eşec consecutiv şi se apropie tot mai mult de subsolul clasamentului. După eşecurile ruşinoase cu nou-promovatele Fortuna Covaci şi FC Silvania şi umilinţa din meciul restanţă cu CS Otopeni (scor 1-5), Mureşul a cedat, conform aşteptărilor, scor 0-2, şi în partida din deplasare cu Dacia Mioveni. Devenii au încasat primul gol în minutul 36 de la Ayza şi au fost definitiv puşi la colţ, după ce Baicu (59) a majorat diferenţa, în urma unui penalty acordat de arbitrul Marius Bocăneală (Galaţi).

MesagerulHunedorean

Recent Posts

ANUNŢ

ANUNȚ ÎN VEDEREA ACORDĂRII SPRIJINULUI MATERIAL  TICHETE SOCIALE PE SUPORT MATERIAL ȘI PACHETE CU PRODUSE…

2 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Un consiliu pestriț se anunță a fi la cârma unei urbe din sudul ju­dețului, după…

21 de ore ago

Laurenţiu Nistor, preşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara: Avem de partea noastră experienţa administrativă, profesionalismul, priceperea, dar şi tinereţea cu viziunea inovativă

Șeful județului și-a depus candidatura pentru un nou mandat în fruntea Consiliului Județean Hunedoara. Laurențiu…

21 de ore ago

Bulina albă

Maria Sara Lupulesc, elevă în clasa a V-a la Școala gimnazială ”I.G. Duca” din Petroșani…

21 de ore ago

Bulina neagră

Aurel G. Pentru că a fost trimis în judecată pentru lovire și alte violențe, după…

21 de ore ago

Plângere penală împotriva celor care au modernizat telecabina de pe Dealul Cetăţii

Primarul Devei a decis că e mo­mentul să facă plângere penală împotriva celor care au…

21 de ore ago