Sport

Medalii pentru judoka deveni la Cupa Severinului

Nicolae Gavrea

Prima competiţie din acest an a adus şi primele rezultate de top pentru sportivii de la secţiile de judo din municipiul Deva. Judoka legitimaţi la CNS Cetate Deva au participat la cea de a VIII-a ediţie a competiţiei organizată la Drobeta Tr. Severin, la care au fost înscrişi peste 200 de sportivi de la cele mai puternice cluburi din ţară.

Juniorii de la U 15 au adus clubului devean două medalii de argint prin Raluca Cadar (a evoluat la categoria – 63 kg) şi Bogdan Denşoreanu (categoria +73 kg).
În întrecerile de la U18 David Ionuţi a urcat pe podiumul de premiere la categoria +90 kg unde a cucerit medalia de bronz, la fel ca şi colega lui de club, Andreea Hojda (categoria +70 kg). Toţi sportivii menţionaţi mai sus sunt pregătiţi la CNS Cetate Deva de prof. Dan Gârbovan.
La aceeaşi secţiune U 18, un alt sportiv devean, Dan Covaciu, legitimat la ACS Judo Club Deva, pregătit de Liviu Cosmescu, a cucerit medalia de bronz la categoria -60 kg,fiind unul dintre sportivii cu potenţial pentru actualul sezon competiţional.

Mesagerul Hunedorean