Medalii de bronz pentru CNS Cetate Deva

Nicolae Gavrea

La Campionatul Naţional de Judo pentru sportivi sub 13 ani (U13) de la Satu Mare, desfăşurat recent, au participat aproximativ 400 de sportivi.

Locul III pe euroregiune
La ediţia din acest an, printre sportivii participanţi s-au aflat şi reprezentanţi ai CNS Cetate Deva, tineri care s-au întors acasă cu două medalii cucerite, de această dată de fetele de la secţia de judo a clubului devean. Anastasia Florea a urcat pe podiumul de premiere la categoria 48, cucerind medalia de bronz. O altă medalie, tot de bronz, a obţinut colega ei de club, Melissa Negoiţă, care a evoluat în cadrul categoriei 57 kg. Maria Păcurar a încheiat concursul pe un onorant loc VII iar toate cele trei sportive au alcătuit o echipă care a încheiat Concursul Naţional al Euroregiunilor pe locul III. Toate cele trei sportive sunt pregătite la clubul devean de Constantin Vasiliu şi Dan Gârbovan.

Va fi Cupa României
De altfel, prof. Dan Gârbovan se va deplasa pe finalul acestei săptămâni la Iaşi, unde se vor desfăşura întrecerile Cupei României la judo pentru categoriile seniorilor şi la care municipiul nostru va fi reprezentat de sportive legitimate la SCM Deva. Vor evolua în cadrul competiţiei din capitala Moldovei: Bianca Marton (categoria 63 kg), Paraschiva Şincai (63 kg), Ana Melnic (48 kg), Cătălina Topală (63 kg), Reka Gondoş (70 kg) şi Olga Severin (70 kg), toate cu şanse la un loc pe podiumul de premiere a competiţiei seniorilor. Alte două sportive de la SCM Deva, Annemarie Brebinaru (categoria 44 kg) şi Bianca Prodan (70 kg) se află în aceste zile la Sarajevo, unde participă la Campionatul european de judo pentru tineri sub 18 ani (U18).

Comenteaza Anulează răspunsul

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.