Maşină a jandarmilor, lovită de un autoturism condus de un şofer beat

O maşină a Jandarmeriei Române, aflată în misiune, cu semnalele acustice şi lu­minoase în funcţiune, a fost implicată ieri după masă, în oraşul Călan, într-un acci­dent de circulaţie ce a fost produs de un şofer care a urcat beat criţă la volanul auto­turismului personal.
Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Hunedoara, accidentul s-a petrecut în zona unui sens giratoriu, iar şoferul care a produs accidentul, un bărbat de 57 de ani, din Deva, nu a acordat prioritate de trecere autospecialei Jandarmeriei, deşi aceasta avea pornite semnalele ce indicau că se află în misiune.
„Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de 1,11 mg/ l alcool pur în aerul expirat. În urma evenimentului rutier nu au rezultat victime”, a precizat comisarul şef Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.
În cauză a fost întocmit un dosar de cer­cetare penală pentru comiterea infracţiunii de conducere a unui autovehicul de către o persoană aflată sub influenţa băuturilor alcoolice, au arătat poliţiştii. (A. Năstase)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.