Categories: Sport

Măgura Pui, lider solitar în Liga a V-a

Ovidiu Mănăstire

Gruparea antrenată de Ovidiu Ciolea a trecut în faţa Daciei Orăştie la puncte, după ce în runda trecută preluase şefia clasamentului la golaveraj. Măgura a învins în deplasare, la Vulcan, şi a profitat de remiza rivalei sale de pe teren propriu, cu Berianul Beriu.

Puncte pierdute şi câştigate pe final de meci
Meciul liderului a fost unul dramatic, Măgura impunându-se cu 3-2 iar golul victoriei a fost marcat de Lupulescu, în minutul 88. Până atunci, CSM Vulcan condusese cu 1-0 şi egalase pentru 2-2, în minutul 79. Tot pe final de meci a pierdut şi Dacia Orăştie două puncte, Berianul Beriu egalând în minutul 88, prin Constantin, după ce Vaşarhelean deschisese scorul pentru gazde, în minutul 71.
Pricaz – Ilia, derbi nedecis
Un alt derbi spectaculos s-a jucat la Pricaz, unde Mureşul şi CS Comunal Ilia au încheiat la egalitate, scor 2-2. Gazdele au deschis scorul în finalul primei reprize, prin Duică, dar Ilia a întors rezultatul în partea secundă graţie reuşitelor lui Danc şi Totoi. Pricazul a salvat totuşi un punct, prin golul marcat de veteranul Viorel Doarvoaş, în minutul 84.

Băcia a rămas la cota zero
Cel mai disputat duel a fost însă între codaşele Agrocompany Băcia şi Dacia Boşorod. „Lanterna roşie” a rămas fără nici un punct, cedând cu 4-5, după ce a condus cu 4-3 iar golul victoriei oaspeţilor a fost marcat în minutul 90. AS Sântămăria Orlea a reuşit scorul etapei, impunându-se cu 6-0 pe terenul lui Santos Boz iar Victoria Dobra a învins clar pe Cerna Lunca Cernii, scor 5-2. Ponorul Vaţa a obţinut a doua victorie a sezonului, trecând pe teren propriu de Sargeţia Bretea Română în timp ce Zarandul Crişcior s-a impus în fieful echipei CS Ghelari.

Liga a V-a, etapa a IX-a
Santos Boz – AS Sântămăria Orlea 0-6
Dacia Orăştie – Berianul Beriu 1-1
Mureşul Pricaz – CS Comunal Ilia 2-2
Ponorul Vaţa – Sargeţia Bretea Română 4-2
CSM Vulcan – Măgura Pui 2-3
CS Ghelari – Zarandul Crişcior 1-3
Victoria Dobra – Cerna Lunca Cernii 5-2
Agrocompany Băcia – Dacia Boşorod 4-5

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Companiile PPC din România își dezvăluie noua identitate de brand

Grupul de companii PPC din România a demarat recent prima sa campanie de imagine, marcând…

3 ore ago

Bulina albă

Iulius Bedea, primarul orașului Simeria Pentru că a fost numit în funcția de președinte interimar…

20 de ore ago

Echipa lui Sorin Crai pentru Hațeg! Votul nu e un voucher pentru diferite avantaje, ci o acțiune într-o întreprindere comună

Candidatul PSD la funcția de primar al orașului Hațeg, Sorin Crai (foto) nu se dezminte.…

20 de ore ago

Bulina neagră

Petru Cîmpean, primarul comunei Certeju de Sus Pentru că nu a reușit să atragă fonduri…

20 de ore ago