Categories: Sport

Oaspeţii au făcut legea în runda a treia a Ligii a V-a

Ovidiu Mănăstire

Din cele opt partide ale etapei a III-a din Liga a V-a Hunedoara, şase au revenit oaspeţilor, gazdele s-au impus o dată, în timp ce un meci s-a încheiat la egalitate. Liderul clasamentului a rămas Dacia Orăştie, cu maximum de puncte şi un golaveraj mai bun decât AS Sântămărie Orlea şi Mureşul Pricaz.

Primele trei clasate s-au întrebuinţat pentru succese
Echipa antrenată de Cosmin Firu s-a impus la limită în deplasarea de la Ghelari, Sorin Nicolescu marcând singurul gol al meciului, în minutul 18. Tot la limită a câştigat şi AS Sântămăria Orlea în deplasarea de la Dobra, dar echipa pregătită de Flaviu Itul a făcut-o cu 2-1, toate golurile fiind înscrise în finalul partidei. Mureşul Pricaz a obţinut cele trei puncte de la Vulcan cu câte un gol marcat în debutul, respectiv finalul meciului, campioana en-titre profitând şi de faptul că adversarul a jucat cu un om mai puţin din minutul 21, Lavric fiind eliminat.

Santos Boz, victorie dramatică la Vaţa
Cel mai spectaculos duel s-a jucat la Vaţa, unde Ponorul a fost învinsă de Santos Boz deşi a condus la pauză cu 2-0. Oaspeţii, fără punct în primele două etape, au înscris golul victoriei în minutul 90. În schimb, Berianul Beriu nu a avut nici un fel de probleme la Băcia, câştigând clar, 5-1, în faţa celor de la Agrocompany. Cu maximum de puncte după două etape, CS Comunal Ilia nu a reuşit decât o remiză la Boşorod iar Măgura Pui a învins la scor de neprezentare pe Zarandul Crişcior. Singura victorie a gazdelor a obţinut-o Cerna Lunca Cernii, care a câştigat clar duelul cu Sargeţia Bretea Română.

Liga a V-a, etapa a III-a
Ponorul Vaţa – Santos Boz 3-4
CSM Mihai Viteazu Vulcan – Mureşul Pricaz 0-2
CS Ghelari – Dacia Orăştie 0-1
Victoria Dobra – AS Sântămărie Orlea 1-2
Agrocompany Băcia – Berianul Beriu 1-5
Dacia Boşorod – CS Comunal Ilia 2-2
Zarandul Crişcior – Măgura Pui 0-3
Cerna Lunca Cernii – Sargeţia Bretea Română 4-0

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Primarul Hunedoarei, Dan Bobouțanu: Hunedoara pe mâini bune!

Dan Bobouțanu și-a depus ieri candidatura pentru un nou mandat de primar al municipiului Hunedoara.…

o oră ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că o duduie de la o pri­mărie continuă să facă afaceri pe banii…

o oră ago