Categories: Sport

S-a tras cortina şi peste cel mai mic eşalon fotbalistic hunedorean

Ultima etapă a Ligii a V-a Hunedoara, cel mai mic eşalon fotbalistic din judeţ, s-a desfăşurat doar pentru onoare, partidele nemaiavând nici o miză. S-au marcat multe goluri şi nici un meci nu s-a încheiat la egalitate.

Măgura Pui, cea mai ofensivă echipă a Ligii a V-a
Cum titlul era decis, iar campioana Dacia Orăştie a stat în ultima rundă, cel mai echilibrat meci al etapei părea cel de la Pui, dintre Măgura, locul 2 şi CS Comunal Ilia, locul 4. Gazdele s-au impus însă cu 6-1, terminând campionatul en-fanfare, cu cele mai multe goluri înscrise în acest sezon, 129. Un meci spectaculos s-a jucat la Lunca Cernii, între Cerna şi AS Sântămăria Orlea. Oaspeţii s-au impus cu 5-4, după ce au întors scorul în două minute la scurtă perioadă distanţă de golul de 4-3 marcat de gazde. A doua victorie pe teren străin a etapei a obţinut-o CSM Vulcan, care a câştigat clar, scor 3-0, pe terenul celor de la CS Ghelari.

Două meciuri decise la „masa verde”
Aflate în luptă directă pentru locul 5, Zarandul Crişcior şi Berianul Beriu s-au întâlnit pe terenul primei echipe, iar gazdele au câştigat cu 5-1. Berianul a terminat sezonul pe locul 7, fiind depăşită şi de CSM Vulcan. Victoria Dobra a încheiat la rândul ei sezonul cu victorie, impunându-se cu 2-0 în faţa Ponorului Vaţa iar două partide s-au decis la „masa verde”. Agrocompany Băcia a câştigat în faţa grupării Mureşul Pricaz, retrasă din campionat, iar Sargeţia Bretea Română a învins pe Santos Boz, după ce oaspeţii nu s-au prezentat la joc.

Liga a V-a, etapa a XXX-a
Măgura Pui – CS Comunal Ilia 6-1
Cerna Lunca Cernii – AS Sântămăria Orlea 4-5
Zarandul Crişcior – Berianul Beriu 5-1
CS Ghelari – CSM Vulcan 0-3
Victoria Dobra – Ponorul Vaţa 2-0
Agrocompany Băcia – Mureşul Pricaz 3-0 – la „masa verde”
Sargeţia Bretea Română – Santos Boz 3-0 – la „masa verde”
Dacia Orăştie a stat

(Ovidiu Mănăstire)

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Primarul Hunedoarei, Dan Bobouțanu: Hunedoara pe mâini bune!

Dan Bobouțanu și-a depus ieri candidatura pentru un nou mandat de primar al municipiului Hunedoara.…

9 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că o duduie de la o pri­mărie continuă să facă afaceri pe banii…

9 ore ago