Categories: Actualitate

Lupeneanca Vasilica Bârjovanu, internată la psihiatrie

Adriana Năstase

Tânăra din Lupeni, Vasilica Alina Bârjovanu (foto), care s-a filmat în timp ce batjocorea o bătrânică pe care o îngrijea în Italia, a fost internată la psihiatrie, după ce a făcut scandal pe peronul gării din Arad, precizează publicaţia online aradon.ro.
Vasilica a ajuns faimoasă în România, dar şi în Italia, după ce a postat pe o reţea de socializare un filmuleţ în care apare înjurând o femeie în vârstă, din Italia, pe care trebuia să o îngrijească. După mediatizarea cazului, românca s-ar fi întors acasă. Nu a ajuns însă la domiciliul său din Lupeni, pentru că sâmbătă, la Arad, în Gara feroviară, a fost implicată în mai multe altercaţii.
Martorii spun că a fost extrem de agitată şi chiar i-a agresat verbal pe cei care au vrut să o liniştească. Femeia i-a furat carnetul de note unui elev, după care a fugit spre un tren, dar a fost oprită de agenţii unei firme de pază. Acum, ea se află sub tratament, la secţia de boli mentale.
„Pacienta a fost adusă de poliţie şi internată de urgenţă, în urma unui episod psihotic acut şi se află internată la secţia de psihiatrie sub tratament de specialitate. Cauza decompensării unei boli psihice preexistente sau nu rămâne să fie stabilită. Cert este că acum este internată cu probleme psihiatrice acute”, a declarat Adrian Wiener, manager al Spitalului de Urgenţă Arad.
Conform unor surse, deocamdată, de soarta Vasilicăi s-ar fi interesat doar o rudă din oraşul natal, Lupeni. Femeia va rămâne internată la psihiatrie, la izolator, până când va fi stabilizată.

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Primarul Hunedoarei, Dan Bobouțanu: Hunedoara pe mâini bune!

Dan Bobouțanu și-a depus ieri candidatura pentru un nou mandat de primar al municipiului Hunedoara.…

2 zile ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că o duduie de la o pri­mărie continuă să facă afaceri pe banii…

2 zile ago