După ce a postat pe Facebook filmuleţe care o incriminează. O tânără din Lupeni stârneşte indignare în Italia

Maximilian Gânjubarjovanu 1

Mai multe filmuleţe în care o tânără româncă jigneşte, atât în limba română cât şi în italiană, dar mai ales ameninţă o bătrână şi este extrem de agresivă verbal, fac înconjurul Europei. Tânăra care abuzează de vârstnica pe care o are în grijă este din Lupeni şi se apără susţinând că ea nu a fost respectată de italiancă.
Mai multe filmuleţe în care protagonistă este o tânără lupeneancă au fost postate pe o reţea de socializare şi au stârnit indignare, atât din partea românilor, cât şi a italienilor. Vasilica Alina Barjovanu a plecat în Italia în urmă cu aproximativ doi ani, unde şi-a găsit de muncă la o familie de italieni, aceasta având grijă de o bătrână. Numai că tânăra de 34 de ani din Lupeni s-a filmat în timp ce o batjocorea pe italiancă şi chiar o ameninţa. Femeia angajată o obligă pe italiancă să umble, deşi aceasta nu se simte în stare, o bruschează şi are o conversaţie presărată cu ameninţări atât în română cât şi în italiană. Tratamentul inuman la care este supusă femeia a stârnit indignare, iar autorităţile italiene au fost sesizate şi au demarat o anchetă.
Vasilica Alina Barjovanu se apără şi spune că ea a fost cea umilită, mai exact că italianca nu o respecta, însă din imagini reiese cu totul şi cu totul altceva. Se presupune că bătrâna era supusă unui tratament nedemn încă din 2013, iar autorităţile italiene trebuie să facă lumină în acest caz. Pe pagina personală de Facebook, Vasilica Alina Barjovanu are mai multe fotografii alături de italiancă, iar descrierea făcută de tânără este în aceeaşi notă. Tânăra din Lupeni are doi copii pe care i-a lăsat în grija fostului ei soţ de care s-a şi despărţit, iar bărbatul spune că până să se separe, aceasta i-a creat numai probleme.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.