Categories: ActualitateFlash

Tânăra care a căzut din balcon, menţinută în viaţă cu ajutorul aparatelor

Natalia Bumbac

Tânăra din Deva, care a căzut duminică, 3 mai, de la balconul unui apartament situat la etajul patru, este menţinută în viaţă cu ajutorul aparatelor. Ramona Ilie este în comă de gradul patru, fiind internată la secţia terapie intensivă în Spitalul Clinic Judeţean din Timişoara.
„Pacienta a fost preluată în Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Clinic Judeţean Timişoara, unde a fost evaluată din punct de vedere medical şi diagnosticată cu multiple traumatisme, drept pentru care a fost operată de urgenţă. La ora actuală, pacienta se află internată pe terapie intensivă, la Secţia de Politraumatologie – Casa Austria, fiind în stare gravă, în comă de gradul IV”, a informat Tiberiu Kiss, purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean din Timişoara. Acesta a mai adăugat că medicii sunt rezervaţi în a exprima un prognostic cu privire la şansele de supravieţuire ale tinerei.
Procurorii anchetează cazul
Tot cu privire la acest caz, poliţiştii şi procurorii desfăşoară în continuare cercetări pentru a stabili cu exactitate circumstanţele în care s-a petrecut tragedia. Aceştia nu au reuşit să stabilească dacă fata a încercat să se sinucidă, a căzut din greşeală sau este vorba de o tentativă de omor. „La Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara a fost înregistrat un dosar penal în care se fac cercetări cu privire la faptă, mai exact, la infracţiunea de tentativă de omor. Anchetatorii urmează să stabilească împrejurările în care s-a produs acest caz”, a precizat procurorul Mirela Negruţiu, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara.

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

ANUNŢ

LICHIDATOR judiciar solicită oferte pentru asigurarea serviciilor de pază a patrimoniului societăţii CORVIN FOTOVOLTAIC S.R.L.,…

17 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că un personaj din zona noastră i-a făcut un cadou frumos iu­bitei sale…

23 de ore ago

Bulina albă

Iulius Bedea, primarul orașului Simeria Pentru că reușește, cu toată opoziția celor din Coaliția anti…

23 de ore ago

Bulina neagră

C.E.R., acuzat de tentativă de omor Pentru că împotriva sa a fost declanșată urmărirea penală…

23 de ore ago

Când ești bun, ești bun! Florin Maxim rămâne la Hunedoara pentru următorii trei ani!

Antrenorul principal al Clubului Corvinul 1921 Hunedoara a acceptat propunerea prelungirii contractului existent şi va…

23 de ore ago

Nu le mai ajung banii nici lor! Polițiștii locali ies în stradă

Poliţiştii locali protestează, astăzi, în faţa Guvernului, având mai multe so­li­citări de natură financiară, dar…

23 de ore ago