Locuinţa şefei Cancelariei Prefectului, călcată de hoţi

Sorina Popa

Seria furturilor de la persoane publice din reşedinţa de judeţ pare să continue. După ce locuinţa fostului primar al Devei, Petru Mărginean, a fost spartă în ziua de 1mai, acum acelaşi lucru i s-a întâmplat lui Radu Barb, fost director al ADEH, a cărui soţie, Ana Maria Barb, este şefa Cancelariei Prefectului de Hunedoara, deci o persoană publică.

Potrivit comisarului Bogan Niţu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, furtul de la locuinţa familiei Barb a fost sesizat ieri, în jurul orei 11. Apartamentul respectiv se află în municipiul Deva. ”Este vorba de un dosar de furt calificat, autorii nu au fost încă identificaţi. Se fac cercetări, au fost ridicate probe de la faţa locului. S-a pătruns prin efracţie, este clar”, a declarat Bogdan Niţu pentru MESAGERUL HUNEDOREAN. Nici autorii spargerii locuinţei fostului edil şef al municipiului Deva nu au fost încă găsiţi.

13 comentarii la „Locuinţa şefei Cancelariei Prefectului, călcată de hoţi”

 1. La ce ifose au astia nu m-ar mira sa fie doar o vrajala, doar doar mai apar si ei in presa!

 2. Mulți proști pe lume, faptul că sunt dotați cu imaginație au impresia că sunt și inteligenți. Raluca, dacă te simți vizată, nu e o coincidență.

 3. La astia de nu credeti, sa va dea Dumnezeu pe cum ganditi, voua familiilor voatre si copiilor vostrii! Auzi la Anton, exprimare de Bejan „dotati cu imaginatie”!

 4. Auzi, persoană publică :)))! Face cafele și poze la Prefectura. Mare personalitate!
  @Anton – multi văd, puțini pricep. Esti praf băiatule !

 5. @Darius Ca si stii tu ce face ea acolo. Si da, e persoana publica daca nu stiai. Avfost moderator de televiziune cativa ani, deci nu vorbi daca esti pe langa.
  @Raluca ii cunosti personal sau ti ai dat seama din poze?

 6. @Darius Ca si stii tu ce face ea acolo. Si da, e persoana publica daca nu stiai. A fost moderator de televiziune cativa ani, deci nu vorbi daca esti pe langa.
  @Raluca ii cunosti personal sau ti ai dat seama din poze?

 7. Da, stim ce face ea acolo, cam toata lumea stie :)). Mai si comenteaza pe formul asta din cand in cand. Mare valoare intelectuala, ce sa zic !

 8. Forum am vrut sa scriu, ca sa nu ai motive sa zici una alta. In afara de faptul ca e nevasta lui Barb, nu a recomandat-o nimic pentru post. A mai fost prin ceva CA-uri, tot asa, ca specialist venit din televiziune :)))

 9. O sa afle Fracele cinei hotul si o sa-i dea la garda urgent . E sifonul nambar uan in Deva si pe multi ia sifonat

 10. @Darius e foarte usor sa facem judecati de valoare. Daca nu o cunosti personal eu spun cave mai bine sa te abtii.

 11. @Luiza, cine spune ca nu o cunosc personal? Nu incerca sa convingi lumea ca nu are rost. Nici o competenta pentru postul ocupat, nici dansa si nici fostul director la ADEH.

Comenteaza Anulează răspunsul

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.