Ana Maria Barb, şefa Cancelariei prefectului

Sorina Popa

De ieri, şefa Cancelariei prefectului de Hunedoara este Ana Maria Barb (foto). După 12 ani, Ana Maria a renunţat la presă şi a ales o altă carieră, aceea de a lucra în administraţie. Iată mesajul postat de ea pe Facebook, la despărţirea de postul de televiziune amintit.
„Doisprezece ani de Antena 1 Deva, cinci ani şi şapte luni de Ora Exactă, peste 1.200 emisiuni, mii de ştiri prezentate, sute de interviuri, ştiri, reportaje, sute de oameni pentru care am încercat să fac diferenţa. Pentru unii, pot fi simple date, pentru mine, sunt rezumatul unei părţi importante din viaţa mea. De 12 ani, zi de zi, o bună parte a vieţii mele s-a derulat în studioul Antenei 1 Deva. Aveam 20 de ani când am păşit în studioul local. Nu am crezut atunci că o să fie o relaţie atât de lungă, presărată cu de toate: emoţii, lacrimi, zâmbete, satisfacţii. Totul cu multă muncă, sacrificiu, dedicare, pasiune, sinceritate. Aici am făcut televiziune cu sufletul. Dincolo de cifre, cei mai importanţi sunt oamenii. O echipă de televiziune cum alta nu e, colegi pe care îi iubesc, respect, care m-au făcut să zâmbesc şi alteori să plâng, m-au acceptat şi mi-au oferit încredere. Vă sunt recunoscătoare că, înainte de a fi jurnalişti, aţi fost pentru mine familie, prieteni şi, mai presus de orice, oameni! Voi sunteţi esenţa acestei televiziuni, de voi sunt atât de mândră!
Mulţumesc tuturor celor care în aceşti ani mi-au dat o mână de ajutor sau care mi-au pus piedică, celor care m-au sprijinit sau care m-au trădat, le mulţumesc celor care s-au gândit că e mai important să îmi analizeze viaţa, deciziile, decât să încerce să mă înţeleagă. Aţi făcut din mine un om mai bun şi, cu siguranţă, unul mult mai puternic!”, a scris Ana Maria Barb pe pagina ei de Facebook.

Un gând despre „Ana Maria Barb, şefa Cancelariei prefectului”

 1. A vrut sotioara un post la stat…a rezolvat sotul politruc.
  La Minvest prea greu pentru mintea ei.
  A mai tras sotul o cantare la partid si a ajuns schimbatoarea de masculi la prefectura.

  Politruci parveniti! Ce pregatire are meseriasa asta de o recomanda taman sefa de cancelarie?

  Al draqului daca am auzit vreuna sa spuna ca vrea sa dea examen pe un post!
  Doar numiti politic de sotul, nepotul, nasul etc.

  Si angajatii cu experienta n-au loc de voi, gunoaielor!
  Mi-e greata!

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.