Categories: Actualitate

Lavinia Maria şi Mihăiţă, împreună şi dincolo de moarte

Oana Mihnea

Lavinia Maria, soţia tânărului pilot de raliuri Cîmpeanu Mihai Jr., care a murit în cumplitul accident pe drumul Deva-Brad la mijlocul lunii noiembrie, a fost condusă vineri pe ultimul drum.
Lavinia Maria, în vârstă de 25 de ani, a pierdut şi ea lupta cu viaţa după două săptămâni în care a zăcut pe patul de spital, intubată, în comă de gradul IV. Organismul ei a cedat în ciuda eforturilor depuse de medicii de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva, care au declarat decesul tinerei marţea trecută, în jurul orei 13.30. Lovitura gravă suferită la cap i-a fost fatală, lăsând-o fără ambii părinţi pe fetiţa lor de doar trei ani.
Trupul neînsufleţit al Laviniei Maria a fost depus pentru priveghere la capela ortodoxă din municipiul Brad, iar vineri a avut loc slujba de înmormântare. Peste 300 de persoane, familia, prieteni, apropiaţi, au venit să îşi ia rămas bun de la ea şi să îi plângă trecerea în nefiinţă. Aşa cum şi-au petrecut ultimii ani din viaţă, unul lângă celălalt, acum tot împreună îşi dorm somnul veşnic. Lavinia Maria a fost şi ea înmormântată la cimitirul din Valea Brad, lângă locul de veci al soţului ei Mihăiţă, sau Tele, aşa cum îi spuneau prietenii.

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Primarul Hunedoarei, Dan Bobouțanu: Hunedoara pe mâini bune!

Dan Bobouțanu și-a depus ieri candidatura pentru un nou mandat de primar al municipiului Hunedoara.…

12 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că o duduie de la o pri­mărie continuă să facă afaceri pe banii…

12 ore ago