Categories: Actualitate

Arestat pentru trafic de droguri

Maximilian Gânju

Un tânăr din Petroşani a fost arestat pentru trafic de droguri şi este acuzat că făcea parte dintr-o reţea care acţiona pe raza mai multor judeţe. Bărbatul a mai avut probleme cu legea, el fiind obligat în trecut să muncească în folosul comunităţii.
Acţiunea de destructurare a grupării de traficanţi a fost efectuată de procurorii DIICOT, împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Gorj. Aceştia au efectuat 20 percheziţii domiciliare pe raza judeţelor Gorj, Mehedinţi, Hunedoara şi a municipiului Bucureşti, iar în urma descinderilor, 16 persoane au fost reţinute şi duse la audieri. Gruparea se ocupa cu traficul şi comercializare de droguri cu precădere pe raza municipiului Tg. Jiu, iar clienţi erau elevi de liceu.
„În perioada 2014-2015, la nivelul judeţelor Gorj, Timiş, Hunedoara, Mehedinţi şi a municipiului Bucureşti s-a constituit un grup infracţional organizat care a avut ca preocupare procurarea de droguri de risc şi produse susceptibile de a avea efecte psihoactive, de la diferiţi dealeri, pe care ulterior le comercializau pe raza municipiului Tg-Jiu  mai multor consumatori, majoritatea dintre aceştia fiind elevi în cadrul Colegiului Naţional «Tudor Vladimirescu», se precizează într-un comunicat al DIICOT.
Tânărul de 22 de ani, din Petroşani, Alexandru Ilaşcu, acuzat că făcea parte din grupare, a mai avut probleme cu legea şi a fost obligat anul trecut să execute 16 ore de muncă în folosul comunităţii. După ce a fost reţinut, el a fost prezentat instanţei cu propunere de arestare, judecătorul admiţând propunerea procurorului.

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Bulina albă

Iulius Bedea, primarul orașului Simeria Pentru că a fost numit în funcția de președinte interimar…

15 ore ago

Echipa lui Sorin Crai pentru Hațeg! Votul nu e un voucher pentru diferite avantaje, ci o acțiune într-o întreprindere comună

Candidatul PSD la funcția de primar al orașului Hațeg, Sorin Crai (foto) nu se dezminte.…

15 ore ago

Bulina neagră

Petru Cîmpean, primarul comunei Certeju de Sus Pentru că nu a reușit să atragă fonduri…

15 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Spun zvonerii de serviciu că se anunță schimbări mari de tru­pe într-o instituție de la…

15 ore ago

Procurorul care l-a anchetat pe Traian Berbeceanu, achitat definitiv. Va încasa 1 milion de euro, salarii restante

Dosarul „Berbeceanu”, cu inculpați din structurile BCCO și DIICOT Alba Iulia, a ajuns la final…

15 ore ago

Daune mai mici, tot atâția ani de pușcărie

Sentință definitivă în cazul tână­rului Claudiu Nițariu (foto), judecat pentru omor. Magistrații Curții de Apel…

15 ore ago