Categories: EvenimentFlash

Soţia pilotului decedat se zbate între viaţă şi moarte

Oana Mihnea

Cîmpeanu Mihai Jr., tânărul pilot de raliuri din Brad, decedat duminică seara într-un accident rutier, va fi condus astăzi pe ultimul drum. Iar Lavinia Maria (foto), soţia acestuia, rănită grav în accident, se află în continuare în stare critică. Internată la Spitalul Judeţean Deva, tânăra este monitorizată în permanenţă de mai mulţi medici.
Din nefericire, starea ei de sănătate s-a agravat, a trecut ieri din coma de gradul III, în cea de gradul IV. „În urma accidentului de circulaţie, pacienta are politraumatisme cranio-cerebrale. Este intubată, hemodinamic instabilă, are un prognostic rezervat din partea tuturor. Am alcătuit o echipă medicală care veghează permanent fluctuaţiile pacientei  şi evoluţia stării acesteia. Avem în spital tot ce ne trebuie pentru un tratament complet şi complex, însă vom vedea ce ne rezervă viitorul. Medicii care fac parte din acea echipă sunt rezervaţi în acest moment“, a declarat Călin Laza, managerul spitalului din Deva.
Lavinia Maria este în vârstă de 25 de ani şi are împreună cu Cîmpeanu Mihai Jr. o fetiţă de trei ani. În momentul producerii tragediei, femeia se afla în maşina condusă de soţul ei şi a fost rănită foarte grav. Cîmpeanu Mihai Jr., fiul multiplului campion naţional la raliuri Mihai Cîmpeanu, va fi condus astăzi pe ultimul drum. Înmormântarea va avea loc în municipiul Brad, la ora 13:00. Bărbatul şi-a pierdut viaţa pe drumul Deva-Brad, în localitatea Fornădie, după ce a pierdut controlul volanului şi s-a izbit frontal de un TIR.

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Scandal porno la Colegiul „Iancu de Hunedoara”

Scandal la Colegiul „Iancu de Hunedoara” din municipiul Hunedoara, unde un profesor de muzică, Mihai…

12 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Au aflat zvonerii că la o instituție care se ocupă cu ceva con­troale s-au adunat…

2 zile ago

Bulina albă

Daniel I. Iancu, cercetător științific la muzeul devean Pentru că va fi premiat de președintele…

2 zile ago

Bulina neagră

Nicolae P. din municipiul Petroșani Pentru că este acuzat de tentativă de omor, după ce…

2 zile ago

Șeful județului sesizează Protecţia Consumatorului şi ANRE pentru nerespectarea tarifelor la electricitate în Apuseni

Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Hunedoara, Laurenţiu Nistor (foto), a transmis, ieri, două sesizări către Auto­ritatea…

2 zile ago

Salvital, acțiune de Ziua Mondială a Inimii

Asociația Salvital Hunedoara în parteneriat cu Consiliul Județean Hunedoara și Primăria Deva a or­ganizat, ieri,…

2 zile ago