Categories: ActualitateFlash

Ieri, tânărul pilot de raliuri Cîmpeanu Mihai Jr. a fost condus pe ultimul drum: Doar cerul n-a plâns

Oana Mihnea

O zi târzie de toamnă care se arăta a fi mohorâtă şi tristă, ziua în care Cîmpeanu Mihai Jr. şi-a luat rămas bun pentru totdeauna de la toţi cei care l-au cunoscut. Groaznicul accident rutier care i-a curmat viaţa prea devreme, la doar 28 de ani, a îndurerat câteva sute de persoane, care l-au plâns ieri şi l-au condus pe ultimul său drum. Asta, în timp ce soţia lui, Lavinia Maria, se zbate între viaţă şi moarte pe patul de spital.

Soarele i-a luminat calea spre Cer
Înmormântarea lui Cîmpeanu Mihăiţă a avut loc în municipiul Brad, acolo unde familia pilotului are o afacere prosperă şi unde tânărul petrecea o mare parte a timpului, printre piese auto şi maşini, aşa cum îi plăcea lui. Nu doar tinerii au fost cei care au venit să îşi ia adio de la prietenul lor, ci şi persoane în vârstă, care nu au contenit să verse şiruri de lacrimi în timpul slujbei. La căpătâiul pilotului s-au rugat pentru odihna lui veşnică patru preoţi, care l-au cunoscut şi au mângâiat durerea celor dragi doar cu vorbe bune despre cel care a fost Mihăiţă, fiul campionului la raliuri, Mihai Cîmpeanu.
Apropiaţii lui spun că a fost un băiat dinamic, muncitor, cu iniţiativă şi dispus oricând să îi ajute pe cei din jur. Împreună cu familia lui, soţia Lavinia Maria şi fetiţa lor de numai trei ani, aveau planuri mari pentru viitor, să îşi dezvolte afacerile şi să muncească şi mai mult pentru o viaţă mai bună. Un viitor care nu i-a lăsat să îşi urmeze calea dorită, din pricina tragicului accident care a pus capăt oricărui vis.
Mihăiţă a lăsat în urma lui multă durere, doi părinţi care par că nu îşi mai găsesc rostul în viaţă şi o soră îndurerată, care nu o să-şi mai vadă niciodată fratele mai mic. După atâtea lacrimi şi tristeţe, după vremea posomorâtă, odată ce sicriul cu trupul neînsufleţit al lui Mihăiţă a fost depus afară, pe cer a ieşit soarele. Ziua s-a transformat în una de primăvară şi, în ciuda durerii din jur,  a venit ca un semn de la Dumnezeu, care transmitea că sufletul lui Mihăiţă s-a înălţat împăcat la Cer.

Trecutul nu iartă
Tânărul brădean avea 28 de ani şi era pasionat de raliuri. Periodic, acesta îşi lua maşina cu care mergea la competiţii şi dădea o tură prin oraş, toţi oamenii ştiau cine face gălăgie, însă l-au iubit şi l-au apreciat. Când avea doar trei ani, mama lui Mihăiţă a decedat şi a rămas doar cu sora şi tatăl său. Cu timpul, părintele lor s-a recăsătorit, iar cea care le-a devenit mamă i-a crescut cu multă dragoste şi purtare de grijă. Acum a venit rândul ca femeia să îşi ducă băiatul la groapă, răpusă de chin şi supărare. Şi campionul Mihai Cîmpeanu şi-a plâns fiul, plecat mult prea devreme din această lume şi a stat lipit de sicriu. Ca o coincidenţă dramatică a vieţii, fiica lui Mihăiţă rămâne fără tată tot la aceeaşi vârstă fragedă, aşa cum a rămas şi el fără mamă. Mai dureros este că, şi starea Laviniei Maria este în continuare foarte gravă iar medicii sunt rezervaţi în privinţa şanselor de supravieţuire. Nimic nu mai poate întoarce timpul înapoi şi acum doar o minune o mai poate salva.
Cîmpeanu Mihai Jr. a fost înmormântat la cimitirul din Valea Brad, acolo unde se află casa părintească a familiei şi unde el şi-a petrecut copilăria. Acesta şi-a pierdut viaţa duminică seara, pe drumul Deva-Brad, în timp ce se îndrepta spre casă împreună cu soţia lui. În localitatea Fornădie, a pierdut controlul volanului şi a intrat frontal într-un TIR. Mihăiţă a decedat pe loc, iar Lavinia Maria a fost accidentată grav la cap.
Acum, locul lui de odihnă veşnică este acoperit de sute de coroane de flori, din parte celor care au vrut să îi aducă un ultim omagiu.

Mesagerul Hunedorean

View Comments

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că un personaj trist din zona noastră i-a fentat pe unii de…

o zi ago

Bulina albă

Florin Maxim, antrenorul Corvinului Hunedoara Pentru că echipa pe care o antrenează a ajuns în…

o zi ago

Bulina neagră

C.C., din Valea Jiului Pentru că a fost acuzat de distrugere, după ce bărbatul a…

o zi ago

Povestea merge mai departe. Mai frumos, mai incitant. „Citești și câștigi!”, la a X-a ediție

Concursul “Citești și câștigi” a ajuns la a 10-a ediție. „Ai învins? Continuă! Ai pierdut?…

o zi ago

Amenințări și intimidări în pre-campanie

Președintele CJ Hunedoara cere pre­fec­tului să se implice pentru ca alegerile să fie corecte De…

o zi ago

Ardeu, în centrul atenției administrative din Balșa

Magdalena Șerban Comuna Balșa prinde aripi în ma­terie de investiții, satul Ardeu urmând să fie…

o zi ago