Laurenţiu Nistor: „Investitori din Germania, Polonia şi China sunt interesaţi de modernizarea minelor din Valea Jiului”

  Natalia Bumbac    
    
După o perioadă în care semnarea cu chinezii a contractului de modernizare a Termocentralei Mintia a născut o serie de controverse, iar finalitatea acestui demers a arătat cine avea dreptate, deputatul Laurenţiu Nistor (foto), liderul PSD Hunedoara, vine cu noi informaţii privitoare la investitorii ce şi-au arătat interesul pentru sectorul energetic din judeţul Hunedoara.

Acesta a declarat că, după ce s-a semnat contractul cu chinezii pentru modernizarea termocentralei de la Mintia, investitori din Germania, Polonia şi China s-au arătat interesaţi să-şi depună ofertele pentru modernizarea celor patru mine viabile din Valea Jiului. “Prin urmare, planurile de viitor ale noastre, care temporar conducem judeţul Hunedoara din punct de vedere politic, sunt pentru ca Hunedoara să redevină un judeţ unde oamenii să aibă un trai îndestulat şi ne vom zbate pentru toate problemele pe care le au cetăţenii”, a afirmat deputatul  Laurenţiu Nistor, preşedintele PSD Hunedoara.

Mesagerul Hunedorean

View Comments

  • FUUTUUTIII MMOORTII MAtII de zugrav prost ce sti...cum deodata cand ai nevoie de voturi-ai inceput sa bagi in ele...oamenii merita, oamenii tre sa traiasca bine....pai uiti ce JAF ai facut in comuna Soimus-cineva te mai crede pe tine mai om fara coloana ce esti , mincinosul judetului si smenarul...sa te duci dracu sa ne lasi in pace ca te asteapta moartea pe acasa si tu nu te mai saturi de furat...

  • Domnule ppp, la modul concret ce a furat Nistor Laurentiu ? Cum poate fura un om fara...coloana vertebrala ?

  • Mă bucur că domnul ppp nu reușește să încropească un răspuns. În afară de asta, când dorești moartea cuiva, fie și dușman, ai un suflet veninos. Ar trebui mai multă frică de Dumnezeu !

  • Bai sfantu' Moise a lu' Nicoara, bai dom' profesoras de tara, vezi ca lu' Doamne Doamne nu-i place nici pupatu'n k u r. Nimeni nu-i doreste moartea nimanui, da' nu stiam ca voi tovarasii comunisti (vechi sau noi) devenira-ti mistici, poate dupa tata socru' al primului dottore al tarii (Papa Sarbu). Voi inainte de 89 erati atei iar dupa 89 ... agnostici. Vai de capu' vostru, ati zapacit jumate de glob cu laturile lu' Marx si acu' vindeti gogosi. Bai fraiere, voi sunteti alaturea de Nero in bancile istoriei. Voi comunistii, legionarii, inchizitia si toate otrepele care au trecut peste oamenii simpli si cuviinciosi care au suportat toate alegatiile voastre. Aveti un singur drept : SA TACETI.

  • Vorbești pe nas, ion ardelean. Du-te la biserică și roagă-te pentru iertarea păcatelor. Prea ești plin de ură.

  • La biserica din Bejan unde prea cuviosul Nistor este pictat in biserica sa se inchine lumea la el.....de Raaaaaaaaasuu lumiiii !
    Dar- asta e Romania noastra-si ei insisi isi zic baroni locali !

  • Da, ai dreptate e ridicol să fie pictat în biserică. Dar nu despre asta era vorba. Spuneai că a furat şi eu am întrebat ce a furat ? Deci, nu are rost să speculăm. Dacă ştii ce şi cum a furat reclamă-l la DNA ca să fie anchetat şi, apoi, judecat.

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că au început deja ne­gocierile subterane pen­tru o primărie din județ. Cică sunt…

o zi ago

Bulina albă

Sebastian Buțu, elev în clasa a XI-a la Colegiul Național „Iancu de Hunedoara” Pentru că…

o zi ago

Bulina neagră

Lucian A. acuzat de furt Pentru că a fost trimis în judecată, fiind acuzat că…

o zi ago