Categories: Actualitate

La plimbare cu trãsura-limuzinã

Maximilian Gânju

O familie din localitatea Cimpa, din Valea Jiului, a investit peste 4000 de lei într-o trăsură. Atelajul demn de o limuzină are închidere centralizată, semnalizare sau instalaţie audio stereo.

Turul oraşului de Crăciun
Trăsura-limuzină a fost scoasă la plimbare prin centrul Petroşaniului în ajunul Crăciunului şi i-a lăsat pe trecători şi turişti cu gura căscată. „Am rămas fără cuvinte după ce am văzut-o. M-au dat gata semnalizările, calul a luat-o la stânga şi luminile de pe trăsură semnalizau stânga. Este foarte tare ideea”, spune Lucian, unul dintre trecătorii rămaşi uluiţi de atelaj.
Botezată „Julietta”, trăsura de ultimă generaţie i-a costat pe proprietari nu mai puţin de 4.000 de lei, însă la preţul ei nu se adaugă „motorul”, un armăsar de rasă foarte frumos. „Are închidere centralizată, casetofon, semnalizare, fotolii confortabile. Are suspensii pentru o călătorie confortabilă. Am investit în ea pentru că vrem să facem agroturism şi cu ea îi vom plimba pe turişti”, spune Lucreţia Gălăţan, proprietarul trăsurii de lux. Cum într-o limuzină, de regulă, e musai să fie şi domnişoare ferchezuite, la fel s-a întâmplat şi în  caleaşca „Julietta”. Mai multe tinere îmbrăcate în port popular au făcut turul Petroşaniului în trăsura „high tech”.

MesagerulHunedorean

View Comments

Recent Posts

ANUNŢ

ANUNȚ ÎN VEDEREA ACORDĂRII SPRIJINULUI MATERIAL  TICHETE SOCIALE PE SUPORT MATERIAL ȘI PACHETE CU PRODUSE…

5 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Un consiliu pestriț se anunță a fi la cârma unei urbe din sudul ju­dețului, după…

o zi ago

Laurenţiu Nistor, preşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara: Avem de partea noastră experienţa administrativă, profesionalismul, priceperea, dar şi tinereţea cu viziunea inovativă

Șeful județului și-a depus candidatura pentru un nou mandat în fruntea Consiliului Județean Hunedoara. Laurențiu…

o zi ago

Bulina albă

Maria Sara Lupulesc, elevă în clasa a V-a la Școala gimnazială ”I.G. Duca” din Petroșani…

o zi ago

Bulina neagră

Aurel G. Pentru că a fost trimis în judecată pentru lovire și alte violențe, după…

o zi ago

Plângere penală împotriva celor care au modernizat telecabina de pe Dealul Cetăţii

Primarul Devei a decis că e mo­mentul să facă plângere penală împotriva celor care au…

o zi ago