Categories: Actualitate

L-a înregistrat pe hoţul care oferise mita de 12 mii de euro

Poliţistul hunedorean angajat la Biroul Poliţiei Autostrăzi a furnizat proba pro­cu­rorilor DNA Alba, în baza căreia aceştia au putut cere arestarea preventivă a individului care oferise o mită de 12.000 de euro. Individul este cercetat pentru că ar fi furat 100.000 de euro dintr-o locuinţă şi încerca să se sustragă urmăririi penale.
Echipajele din cadrul Biroului Poliţiei Auto­străzi A1 Râmnicu Vâlcea – Deva au primit informaţii cum că suspectul ar putea ajunge în aria lor şi s-au mobilizat pentru prinderea lui. Două echipaje primiseră infor­maţia, unul pe raza judeţului Alba iar celălalt pe tron­so­nul de autostradă Deva. Echipajul hu­nedo­rean a identificat în trafic auto­tu­rismul sus­pect şi l-a oprit imediat. I-au între­bat pe ocu­panţi dacă au bani în maşină şi li s-a răspuns că nu. Cei doi au fost duşi la secţie, unde au mers şi poliţiştii din echi­pa­jul care acţiona în Alba, iar la percheziţia asu­pra pasagerului
s-au găsit foarte mulţi bani. Pentru a scăpa de cei patru poliţişti, sus­pectul le oferise mita de 12.000 de euro, iar unul dintre poliţiştii din Hunedoara l-a în­re­gistrat pe suspect în timp ce le oferea mita. (M. Gânju)

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Felicitare Paste

22 de ore ago

Felicitare Paste

22 de ore ago

Felicitare Paste

22 de ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că au început deja ne­gocierile subterane pen­tru o primărie din județ. Cică sunt…

22 de ore ago

Bulina albă

Sebastian Buțu, elev în clasa a XI-a la Colegiul Național „Iancu de Hunedoara” Pentru că…

22 de ore ago

Bulina neagră

Lucian A. acuzat de furt Pentru că a fost trimis în judecată, fiind acuzat că…

22 de ore ago