Premii pentru cei care au rezistat împreună 50 de ani

Primăria municipiului Deva şi Consiliul Local vor acorda premii şi diplome de fidelitate, familiilor care aniversează ,,50 de ani de căsătorie, împreună”.
“În acest an, vom premia 60 de familii din municipiul Deva care au reuşit să sărbătorească cu aur, trăinicia în căsnicie.Administraţia locală va acorda câte o diplomă de fidelitate şi un premiu de 500 lei fiecărui cuplu, iar doamnele vor primi câte un buchet de flori.Familiile premiate au domiciliul în municipiul Deva şi în localităţile aparţinătoare (Archia, Bârcea Mică, Cristur, Sân­tu­halm) şi au depus cerere înregistrată la Compar­ti­mentul Stare Civilă Deva până la data de 11 mai 2021.Având în vedere măsurile restrictive pe perioada pan­demiei, festivi­tatea de premiere nu se va organiza ca în anii precedenţi. Ridicarea diplomei de fidelitate şi a premiului se va face la CASA CĂSĂTORIILOR, în perioada 17-19 mai 2021, între orele 10:00-14:00. Fa­miliile vor fi anunţate telefonic despre data la care pot veni să îşi ridice premiile”, spune primarul Devei, Florin Oancea.
Premierea familiilor care au împlinit 50 de ani de căsnicie neîntreruptă se va realiza în apropierea Zilei Internaţionale a Familiei care este sărbătorită în fiecare an la data de 15 mai. (A. Năstase)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.