Categories: Sport

Jiul începe munca, FC Hunedoara încă aşteaptă

Ciprian Marinuţ

Echipa de fotbal Jiul demarează pregătirile pentru noul sezon, azi, la stadionul din Petroşani, după ce reunirea lotului a fost amânată cu o săptămână. FC Hunedoara aşteaptă încă clarificarea situaţiei financiare de la club.
Ţintesc promovarea

Noul preşedinte al alb-negrilor, George Boboc, spune că în noul sezon competiţional, Jiul are un obiectiv foarte clar şi anume, promovarea în liga secundă. Chiar dacă jucătorii s-au plâns de faptul că nu şi-au mai luat salariile de două luni, oficialul îi calmează. „Toţi vorbesc numai de bani, dar de faptul că au uitat să-şi facă treaba la echipă, nu mai spun nimic. Oricum, vrem să mai scăpăm de vreo patru-cinci jucători şi să aducem alţii în locul lor”, a spus George Boboc.
Jiul se reuneşte, azi, sub comanda aceloraşi antrenori: Toni Sedecaru, Damian Militaru şi Sorin Ghiţan. „Punem în continuare accent pe jucătorii tineri, pentru că avem juniori cu care ne mândrim. Marius Mareş sau Vlad Tudorache sunt doi dintre juniorii care cochetează deja cu loturile naţionale”, a conchis George Boboc.

Incertitudine la Hunedoara
La FC Hunedoara, situaţia este încă incertă, după ce la finalul săptămânii, primarul municipiului Hunedoara, Viorel Arion, a retras de pe ordinea de zi a şedinţei extraordinare a Consiliului Local Hunedoara, cele trei proiecte de hotărâre care priveau clubul. Între ele, cea mai importantă era cea prin care se punea spre dezbatere consilierilor locali „aprobarea alocării sumei de 949.240 lei, din bugetul local al municipiului Hunedoara, în vederea susţinerii echipei de fotbal a oraşului, FC Hunedoara în sezonul competiţional 2012-2013”.

MesagerulHunedorean

View Comments

Recent Posts

Primarul Hunedoarei, Dan Bobouțanu: Hunedoara pe mâini bune!

Dan Bobouțanu și-a depus ieri candidatura pentru un nou mandat de primar al municipiului Hunedoara.…

2 zile ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că o duduie de la o pri­mărie continuă să facă afaceri pe banii…

2 zile ago