Actualitate

Hoţul care i-a spart apartamentul ex-primarului Devei, greu de prins

După aproape patru luni de când apartamentul fostului primar al Devei, Petru Mărginean, a fost prădat de hoţi, autorii faptei nu au fost prinşi. Poliţiştii au deschis dosar penal pentru furt calificat, cercetările fiind în curs. ”Autorul nu a fost prins, dar există un cerc de suspecţi. Poliţiştii continuă cercetările în dosarul de furt calificat”, a declarat Laura Năstase, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.

Reamintim că, în minivacanţa de 1 mai a acestui an, locuinţa lui Petru Mărginean a fost spartă de hoţi. În apartamentul fostului edil şef nu se afla nimeni. Hoţii au spart încuietoarea uşii de la intrare în apartament şi au furat bani şi bijuterii. Furtul a fost reclamat la poliţie în data de 1 mai, fiind deschis dosar penal pentru furt calificat. (N. Bumbac)

Mesagerul Hunedorean

View Comments

  • Și nici nu o să-i prindă vreodată.Milițienii ăia care mai prindeau hoți, s-or pensionat toti.Acum suntem la mâna academicienilor cu studii înalte.Hales Baftalo Praleo !

Recent Posts

Companiile PPC din România își dezvăluie noua identitate de brand

Grupul de companii PPC din România a demarat recent prima sa campanie de imagine, marcând…

o oră ago

Bulina albă

Iulius Bedea, primarul orașului Simeria Pentru că a fost numit în funcția de președinte interimar…

18 ore ago

Echipa lui Sorin Crai pentru Hațeg! Votul nu e un voucher pentru diferite avantaje, ci o acțiune într-o întreprindere comună

Candidatul PSD la funcția de primar al orașului Hațeg, Sorin Crai (foto) nu se dezminte.…

18 ore ago

Bulina neagră

Petru Cîmpean, primarul comunei Certeju de Sus Pentru că nu a reușit să atragă fonduri…

18 ore ago