Categories: Actualitate

Hanganu rămâne cu 7 ani de închisoare

Cristina Ghenea

Cu două condamnări pentru trafic de droguri şi una pentru tâlhărie, Alin Laurenţiu Hanganu (foto) are de executat, în total, şapte ani de închisoare. Asta, după ce magistraţii au contopit, ieri, cele trei pedepse primite de hunedorean în ultimii ani.
Judecătorii de la Tribunalul Hunedoara au decis, ieri, contopirea celor trei pedepse ale hunedoreanului Alin Laurenţiu Hanganu, un tânăr condamnat de două ori, în 2010, pentru trafic de droguri şi o dată, anul trecut, pentru o tâlhărie comisă în combinatul siderurgic din municipiul de pe Cerna. Considerat la vremea respectivă unul dintre cei mai importanţi dealeri stradali din judeţ, Hanganu a primit – în ianuarie 2010 – o pedeapsă de trei ani de închisoare, pentru deţinere şi trafic de droguri de risc, iar în luna noiembrie a aceluiaşi an, a fost condamnat şi în dosarul „Tsunami 2“, pentru fapte similare, primind tot trei ani de detenţie. Anul trecut, magistraţii de la Judecătoria Hunedoara au soluţionat şi cel de-al treilea dosar în care Hanganu era inculpat, condamnându-l pe acesta la şapte ani de închisoare. Decizia Tribunalului Hunedoara, de contopire a celor trei pedepse şi de aplicare a celei mai mari dintre acestea – şi anume, cea de şapte ani de închisoare – poate fi atacată prin recurs în termen de 15 zile de la comunicare.
Amintim că hunedoreanul a ajuns pe mâna poliţiştilor în 2009, după ce i-a vândut unui ofiţer sub acoperire mai multe cantităţi de haşiş. În intervalul 2008-2009, Hanganu formase în municipiul Hunedoara o adevărată reţea, constituită din şase-şapte persoane, care aproviziona cu droguri consumatorii de pe raza întregului judeţ. Câteva luni mai târziu, tânărul a fost acuzat într-un nou dosar – „Tsunami 2“ – după ce ofiţerii de la Serviciul de Combatere a Crimei Organizate au destructurat o grupare formată din 14 traficanţi. În prezent, Alin Laurenţiu Hanganu se află închis în Penitenciarul Aiud.

MesagerulHunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că un personaj trist din zona noastră i-a fentat pe unii de…

15 ore ago

Bulina albă

Florin Maxim, antrenorul Corvinului Hunedoara Pentru că echipa pe care o antrenează a ajuns în…

15 ore ago

Bulina neagră

C.C., din Valea Jiului Pentru că a fost acuzat de distrugere, după ce bărbatul a…

15 ore ago

Povestea merge mai departe. Mai frumos, mai incitant. „Citești și câștigi!”, la a X-a ediție

Concursul “Citești și câștigi” a ajuns la a 10-a ediție. „Ai învins? Continuă! Ai pierdut?…

15 ore ago

Amenințări și intimidări în pre-campanie

Președintele CJ Hunedoara cere pre­fec­tului să se implice pentru ca alegerile să fie corecte De…

15 ore ago

Ardeu, în centrul atenției administrative din Balșa

Magdalena Șerban Comuna Balșa prinde aripi în ma­terie de investiții, satul Ardeu urmând să fie…

15 ore ago