Categories: EvenimentFlash

Dealerul de droguri Hanganu susţine că este nevinovat

 

Nicoleta Popa

 Alin Laurenţiu Hanganu (foto), considerat de poliţişti cel mai important dealer stradal de droguri din judeţ, a fost adus ieri la Tribunalul Hunedoara. Acesta s-a prezentat la primul termen al procesului în care este cercetat pentru trafic şi consum de droguri de risc.
În faţa magistraţilor, bărbatul şi-a susţinut nevinovăţia. Astfel, Hanganu a declarat că nu a vândut niciodată droguri, ci doar le consumă. Acesta susţine că în momentul în care a fost prins de către poliţiştii de la Crimă Organizată, nu intenţiona să îi vândă droguri prietenului său, ci l-a rugat să îi împrumute nişte bani, deoarece în urmă cu o seară, a cumpărat două bucăţi de haşiş de câte patru grame fiecare, cu 300 de lei, rămânând astfel fără bani.

Considerat capul reţelei
Potrivit anchetatorilor, Alin Laurenţiu Hanganu i-a vândut unui ofiţer sub acoperire, în perioada noiembrie-decembrie 2009, mai multe cantităţi de haşiş. În intervalul 2008-2009, el a organizat în municipiul Hunedoara o adevărată reţea, formată din şase-şapte persoane, care aproviziona cu droguri consumatorii din întreg judeţul, el fiind considerat capul reţelei.
Alin Laurenţiu Hanganu este cercetat şi în dosarul „Tsunami 2”, alături de alţi 13 hunedoreni, tot pentru trafic şi consum de droguri. Magistraţii au decis ieri, că pe 27 ianuarie vor da sentinţa în acest caz. Hanganu se află închis la Penitenciarul din Aiud.

MesagerulHunedorean

View Comments

  • D-na Nicoleta Popa un dealer de droguri are bani are masini are proprietati daca tot vrei sa scri ceva scrie pentru tine si nu m-ai publica minciuni.... Cel m-ai important dealer din judetz si el nu are nici centrala in casa si sta inca cu taicaso la 31 de ani... Asta de ce nu o scrii???? te doare mana???

  • deci pur si simplu spuneti numai minciuni...sunt conbina lui,,,si pot sa confirm ca supravietuiam datorita tatalui lui...si daca ar fii dealer...ar fii trebuit sa avem cat de cat...un apartament al nostru...nuj,,,,in tara asta pur si simplu fac ce vor..si nu are cine sa/i traga la raspundere(de ex.judecatorii din deva-hunedoara.procurori,ofiterii care sunt sub acoperire dar ei fac acelasi lucru pt care el este bagat)..doar cineva trebuie sa intre la puscarie..dar nu bagati pe cine trebuie..de ce daca nu om care recunoaste ca consuma ...trebuie bagat pt trafic..fara nici o dovada si asta se poate confirma..deoarece cei de la Curtea Suprema i-au casat dosarul..deci..mai bine ati lasa oamenii simplii sa traiasca in saracia lor si sa ii bagati pe cei care intradevar fac magarii,,,

  • mancati cacat amandoi astia de sus...una e CONBINA lui,si astalalt e lingau...cum spuneti ma ca nu e dealer?...a imprastiat in tot orasul hunedoara drogurile,cumparai un gram,nici nu se uita ce iti da,iti rupea aiurea numa sa se scape de el,bineinteles ca acuma nu are nici centrala,ca facea banii si i dadea pe toate cacaturile,lingela-ti in pula de pupincuristi..merita puscarie cu varf si indesat hai pa\\!

Recent Posts

Bujoara, văcuța norocoasă salvata de pompieri

Ce au făcut colegii noștri brădeni de Sfântul Andrei?, informeaza pompierii hunedoreni. “De cum s-a…

2 zile ago

Ziua Națională a României

Biblioteca Judeţeană „Ovid Densusianu” Hunedoara - Deva, cu sprijinul Consiliului Județean Hunedoara și în parteneriat…

4 zile ago

MESAJ 1 DECEMBRIE

În urmă cu 104 ani, la 1 decembrie 1918, România s-a născut sub semnul unității…

4 zile ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că este o bătaie de joc într-o instituție de pe la noi, unde…

5 zile ago

Bulina albă

George Găman, directorul general al INSEMEX Petroșani Pentru că institutul de cercetare pe care-l conduce…

5 zile ago

Bulina neagră

Vasile C., din municipiul Hunedoara Pentru că a fost condamnat pentru act sexual cu o…

5 zile ago