Gura lumii 8.05.2014

gura lumii

Se tot aude pe la colţuri că se dă mare bătălie în perioada aceasta ca afişele electorale să rămână întregi pe stâlpii şi gardurile din judeţ. Competiţia este una acerbă şi ciripesc păsărelele că susţinătorii candidaţilor la alegeri au luat startul la ruptul afişelor rivalilor. Se pare că totul e bine pus la punct şi nu scapă nici măcar unul, iar fiecare pas este bine stabilit. Tot se desfăşoară conform ordinelor de la centru şi nimic nu le stă în cale ca să îşi atingă obiectivul propus. Cu toate acestea, dacă azi dispare vreun afiş, nu-i nimic, mâine apare unul nou în loc.

Vorbesc gurile rele că un mare lanţ de hypermarketuri din oraşul reşedinţă de judeţ mai are de lucrat cu mirosul ce pluteşte în aer în dreptul raionului cu tot felul de sortimente de peşte. Cică mirosul este atât de înţepător, încât oricine se aventurează până la rafturile cu dulciuri situate în apropierea raionului cu pricina, nu zăboveşte decât atât cât îşi poate ţine respiraţia. Ce să mai spunem de cei care se învârt în zona amintită pentru a-şi cumpăra oarece produse piscicole. Şi totuşi, ca să nu fie chiar atât de duri, cârcotaşii spun că problema nu a venit odată cu deschiderea supermagazinului, ci a fost moştenită de la cei de dinaintea lor, şi se pare că nici actualii chiriaşi nu reuşesc să-i dea de capăt.

Un gând despre „Gura lumii 8.05.2014”

  1. Pe vremea cand supermarketul se numea Real totusi nu putzea asa.Aia macar au izolat raionul cu peste intre niste rafturi. Acum putoarea iti muta nasul cum pasesti in magazin

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.