Gura lumii, 7.11.2017

Vorbesc gurile rele că un edil de pe la noi, care se crede mare politician, a încercat să facă oareşce trafic de influenţă. Cică, spun zvonerii, edilul cu pricina s-a înfiinţat la uşa unui director de firmă privată, la braţ cu un prieten care activează în mass media. Gurile rele susţin că edilul a încercat să-l convingă pe directorul companiei private să-l finanţeze pe prietenul său din media, pentru te miri ce servicii i-ar face acesta. Însă, se aude că n-a prea avut succes, fiind refuzat elegant, dar categoric. În aceste condiţii, şi neavând la cine să se plângă de directorul corect, edilul şi-a luat amicul rămas cu buza umflată, plecând din compania respectivă cu coada între picioare.

Se aude prin târg că unii au tras sforile şi au reuşit promovarea unui şef care ascultă tot de acelaşi grup de interese. Cârcotaşii au aflat despre ultimele aranjamente, care au dus la propulsarea unui om cu caschetă. Zvonerii au aflat că au candidat două persoane pentru funcţia cea mare, însă cel care a fost susţinut de acelaşi grup de interese ca şi cel în locul căruia a venit a avut câştig de cauză. Spun gurile rele că omul nostru s-a aranjat, cel puţin pentru o perioadă, însă nu-i va fi uşor. Multe dosare nerezolvate şi, mai ales, ochii şefilor de la centru sunt pe el, să vadă dacă se descurcă sau trebuie să-l înlocuiască şi pe el în scurt timp.

Un gând despre „Gura lumii, 7.11.2017”

  1. La birfa a 2-a e vb de insp sef al ipj hd birlea ovidiu pus de afaceristul sendroiu. Sotia lui birlea lucreaza la firma(strandul steaua muresului) lui sendroiu. Birlea e o marioneta.

Comenteaza Anulează răspunsul

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.