Categories: Gura lumii

Gura lumii, 4.03.2020

Spun cârcotaşii prin târg că o duduie de prin zonă, angajată la o instituţie de la poalele cetăţii, a făcut scandal în biroul său. Cică zvonerii de serviciu povestesc pe la colţuri că respectiva s-a certat urât de tot cu un coleg, care şi-a permis să o facă grasă. În aceste condiţii, duduia despre care vorbim s-a dus glonţ la şeful instituţiei, să-l pârască pe colegul nesimţit. Femeia a făcut o criză de plâns în biroul şefului, de a trebuit să fie chemată ambulanţa. După ce totul a revenit la normal, omul nostru i-a cerut şefului să-l dea afară pe colegul care şi-a permis să o jignească. Răspunsul conducătorului instituţiei a fost însă hotărât. Nimeni nu va fi dat afară!

Scandalul cu fostul ministru al Sănătăţii duce şi într-o comună din judeţul nostru. Cârcotaşii au aflat că senatorul care este implicat şi el în cazul cu şpaga are caracatiţe la o primărie dintr-o comună hunedoreană. Parlamentarul cu pricina are tot felul de firme pe care le coordonează şi care au câştigat lucrări frumoase la primăria de care am amintit. Unde, şuşotesc gurile rele, lucrările nu au fost niciodată executate, dar au fost plătite de două ori. Că aşa e frumos şi bine pentru unii. Zvonerii de serviciu povestesc prin târg că sigur scandalul început îi va duce pe anchetatori şi la primăria de prin zona noastră, şi vor fi verificate toate proiectele la care s-au făcut şmecherii.

Mesagerul Hunedorean

Share
Published by
Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Un consiliu pestriț se anunță a fi la cârma unei urbe din sudul ju­dețului, după…

3 ore ago

Laurenţiu Nistor, preşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara: Avem de partea noastră experienţa administrativă, profesionalismul, priceperea, dar şi tinereţea cu viziunea inovativă

Șeful județului și-a depus candidatura pentru un nou mandat în fruntea Consiliului Județean Hunedoara. Laurențiu…

3 ore ago

Bulina albă

Maria Sara Lupulesc, elevă în clasa a V-a la Școala gimnazială ”I.G. Duca” din Petroșani…

3 ore ago

Bulina neagră

Aurel G. Pentru că a fost trimis în judecată pentru lovire și alte violențe, după…

3 ore ago

Plângere penală împotriva celor care au modernizat telecabina de pe Dealul Cetăţii

Primarul Devei a decis că e mo­mentul să facă plângere penală împotriva celor care au…

3 ore ago