Greva foamei în faţa Parchetului Petroşani

04 greva foameiMaximilian Gânju

Un bărbat din Vulcan a decis să protesteze faţă de mai multe presupuse nereguli care au loc la Clubul Sportiv Vulcan. Pentru a atrage atenţia autorităţilor, a anunţat că intră în greva foamei.
Bărbatul le cere procurorilor Direcţiei Naţionale Anticorupţie să se sesizeze şi să ancheteze situaţia reclamată de el de la clubul sportiv. Savu Secrieru a decis să intre în greva foamei începând cu data de 31 mai a.c., în faţa Primăriei Vulcan. Acesta vrea să-şi ducă protestul în faţa Parchetului din Petroşani. Acuzaţiile bărbatului sunt îndreptate în principal împotriva preşedintelui Secţiei de şah, cu care a avut o dispută şi pe care-l acuză că i-a marginalizat pe cei doi copii ai săi, foşti componenţi ai Secţiei de şah din cadrul Clubului Sportiv Vulcan. Primarul din Vulcan, Gheorghe Ile, spune că preşedintele secţiei este ales şi nu numit de executiv, astfel că nu-l poate numi sau demite el. Secrieru mai cere verificarea de către DNA a tuturor facturilor Clubului Sportiv Vulcan începând cu anul 2009 şi până în prezent, dar şi a tabelelor cu primele achitate sportivilor de la Secţia de Fotbal. Totodată, protestatarul solicită şi sancţionarea persoanelor care au dus clubul în insolvenţă. „Mă duc eu la Parchet la Petroşani, cu pancarta de gât, iau un taxi şi chem şi presa şi autorităţile. O să depun toate sesizările mele şi vreau să se facă dreptate. Am tot amânat să protestez, pentru că am zis că se rezolvă pe cale paşnică, eu nu-s omul să fac rău“, a declarat Savu Secrieru.
Anul trecut, preşedintele Clubului Sportiv Vulcan, Neluţu Pantilimon, s-a sinucis în incinta clubului şi a lăsat un bilet în care îi trimitea pe anchetatori către o serie de probe. O agendă şi mai multe documente pe marginea cărora s-a speculat că era descrisă o „caracatiţă“ prin care se sifonau bani publici, dar şi afacerile necurate derulate de oficiali din administraţia locală.

Comenteaza Anulează răspunsul

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.