Categories: Sport

FUTSAL. Doar un egal, 2-2, pentru România în partida cu Serbia

Echipa naţională de fotbal în sală seniori a României a încheiat nedecis, scor final 2-2 (2-0) cu Serbia, meciul său de debut în grupa a 4-a preliminară a Campionatului European de futsal din 2022. Partida a avut loc, în Sala Spor­turilor „Constantin Jude” din Timişoara, iar golurile echipei noastre au fost mar­cate de brazilienii naturalizaţi Felipe Oliveira şi Sávio Valadares.
Tricolorii, pregătiţi de selecţionerul Ro­bert Lupu, evoluează alături de formaţiile din Serbia, Macedonia de Nord şi Bosnia-Herţegovina, într-un nou format, tur-retur, pen­tru calificarea la turneul final .De re­mar­cat faptul că în partidda de la Timi­şoara, prima din această campanie de calificare au jucat şi patru deveni, Petri­şor Toniţă, Vlad Iancu, Dumitru Mimi Stoica şi Szőcs László.
În celălalt joc din grupă Bosnia-Her­ţe­govina a învins Macedonia de Nord cu 2-1, la Sala Polivalentă „Husejin Smajlović” din Zenica.
Cea de-a doua etapă a grupei se va des­făşura miercuri, 3 februarie, cu întâlnirile: Serbia – Bosnia-Herţegovina (ora 19:00) şi Macedonia de Nord – România (ora 20:00, la Arena „Jane Sandanski” din Skopje).
Câştigătoarea grupei se va califica di­rect la EURO 2022, iar şase din cele opt echipe clasate pe locul secund vor merge şi ele la turneul final din Olanda.

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Primarul Hunedoarei, Dan Bobouțanu: Hunedoara pe mâini bune!

Dan Bobouțanu și-a depus ieri candidatura pentru un nou mandat de primar al municipiului Hunedoara.…

3 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că o duduie de la o pri­mărie continuă să facă afaceri pe banii…

3 ore ago