Naţionala de futsal a României are meci greu cu Bosnia-Herţegovina

Echipa naţională de futsal a României va întâlni astăzi, cu începere de la 20.00, selec­ţionata Bosniei şi Herţegovinei, într-un meci contând pentru Grupa 4 preliminară a Campionatul European 2022, partida fiind programată să se desfăşoare în Sala Poli­valentă din Capitală.
Selecţionerul echipei naţionale de futsal, Robert Lupu, are la dispoziţie un lot alcătuit din 15 jucători, printre cei convocaţi fiind şi patru jucători de la Autobergamo Deva. Este vorba de portarul Petrişor Toniţă şi jucătorii de câmp, Szocs Laszlo, Dumitru Mimi Stoica şi Hadnagy Istvan.
În clasamentul grupei, echipa din Bosnia- Herţegovina ocupa locul 1, cu maximum de puncte, 6 după primele două partide, oas­peţii de astăzi impunându-se în partidele cu Macedonia de Nord, scor 2 – 1, de pe teren propriu, şi 4-2 în Serbia în timp ce naţionala României se afla pe locul 2, cu 2 puncte din tot atâtea partide, după două rezultate de ega­litate, cu un scor identic 2 – 2, în dis­putele cu Serbia şi Macedonia de Nord.
La turneul final se califică direct locul 1 alături de cele mai bune 6 locuri secunde din cele 8 grupe de calificare. Se vor mai disputa în grupă următoarele partide:
Astăzi: România – Bosnia-Herţegovina şi Serbia – Macedonia de Nord
10 martie: Bosnia-Herţegovina – România (la Zenica) şi Macedonia de Nord – Serbia
9 aprilie: Serbia – România şi Macedonia de Nord – Bosnia-Herţegovina
14 aprilie: România – Macedonia de Nord şi Bosnia-Herţegovina – Serbia

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.