Categories: Sport

Fotbal. Naţionala României joacă cu Belarus la Ploieşti

Partida amicală a echipei naţionale de fotbal a României cu Belarus programată pe data de 11 noiembrie (ora 19:00) se va disputa la Ploieşti, pe Stadionul ”Ilie Oană”, a anunţat Federaţia Română de Fotbal pe site-ul său oficial.
„Pentru respectarea cerinţelor UEFA pri­vind numărul de partide al unei echipe re­pre­zentative per an calendaristic şi respec­tarea calendarului fixat de forul continental pentru început de noiembrie, FRF a perfectat un meci amical pentru prima reprezentativă. Întâlnirea va avea loc pe data de 11 noiembrie 2020, iar stadionul-gazdă va fi ‘Ilie Oană’ din Ploieşti. Ora de start va fi 19:00″, se arată pe site-ul citat.
Belarus ocupă locul 90 în clasamentul FIFA. A pierdut semifinala play-off-ului pentru EURO 2020 în Georgia, 0-1. În Liga Naţiunilor, în aceas­tă toamnă, a jucat cu Albania (0-2 aca­să), Kazahstan (2-1 în deplasare), Lituania (2-2 în deplasare) şi din nou Kazahstan (2-0 acasă).Tricolorii au întâlnit de patru ori până acum Belarus, reuşind două victorii şi două remize.
După acest amical, naţionala României va întâlni, la 15 noiembrie, reprezentativa Norvegiei (pe Arena Naţională, Bucureşti) şi în 18 noiembrie, selecţionata Irlandei de Nord (Belfast), în Liga Naţiunilor.

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Primarul Hunedoarei, Dan Bobouțanu: Hunedoara pe mâini bune!

Dan Bobouțanu și-a depus ieri candidatura pentru un nou mandat de primar al municipiului Hunedoara.…

8 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că o duduie de la o pri­mărie continuă să facă afaceri pe banii…

8 ore ago