Categories: Sport

Fotbal. Naţionala României dispută un meci important la Reykjavik

În urma testelor pentru COVID-19 efectuate luni în cadrul lotului echipei naţionale de fot­bal a României a fost depistat un caz pozitiv în „staful auxiliar”, a anunţat marţi Federaţia Română de Fotbal dar,toţi jucătorii convocaţi pentru meciurile cu Islanda, Norvegia şi Austria au rezultate negative la testele efec­tuate. Un membru al staff-ului auxiliar, este asimptomatic, a intrat imediat în izolare şi a ieşit din programul lotului de la momentul primirii rezultatului.
Reprezentanţii federaţiei precizează că în cantonamentul de la Mogoşoaia se respectă măsurile de distanţare: „În cantonamentul de la Mogoşoaia măsurile de distanţare au fost respectate inclusiv la masă, iar fiecare mem­bru al delegaţiei a stat singur în cameră. Membrul staff-ului va fi retestat astăzi, pentru a evita situaţia unui caz fals pozitiv”.
Lotul României se află acum în Islanda, acolo unde naţionala noastră întâlneşte mâi­ne, 8 octombrie, de la ora 21:45, la Reykjavik, selecţionata Islandei, în semifinala play-off-ului pentru EURO 2020. În cazul unui succes în Islanda, reprezentativa României va disputa pe 12 noiembrie, în deplasare, finala play-off-ului EURO, cu Bulgaria sau Ungaria.
De asemenea, România va juca în Grupa 1 din Liga B a Ligii Naţiunilor împotriva Norve­giei, în 11 octombrie, la Oslo (ora 19:00), şi contra Austriei, în 14 octombrie, la Ploieşti (ora 21:45).
Meciul cu Islanda va fi arbitrat de o brigadă din Slovenia condusă de Damir Skomina care va fi ajutat la cele două tuşe de asistenţii Jure Pra­protnik şi Rober Vukan, în timp ce al pa­trulea oficial va fi Rade Obrenovic. La această partidă arbitrii VAR vor fi spaniolul Juan Mar­tinez Munuera şi slovenul Slavko Vincic.

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că un personaj trist din zona noastră i-a fentat pe unii de…

2 zile ago

Bulina albă

Florin Maxim, antrenorul Corvinului Hunedoara Pentru că echipa pe care o antrenează a ajuns în…

2 zile ago

Bulina neagră

C.C., din Valea Jiului Pentru că a fost acuzat de distrugere, după ce bărbatul a…

2 zile ago

Povestea merge mai departe. Mai frumos, mai incitant. „Citești și câștigi!”, la a X-a ediție

Concursul “Citești și câștigi” a ajuns la a 10-a ediție. „Ai învins? Continuă! Ai pierdut?…

2 zile ago

Amenințări și intimidări în pre-campanie

Președintele CJ Hunedoara cere pre­fec­tului să se implice pentru ca alegerile să fie corecte De…

2 zile ago

Ardeu, în centrul atenției administrative din Balșa

Magdalena Șerban Comuna Balșa prinde aripi în ma­terie de investiții, satul Ardeu urmând să fie…

2 zile ago