FOTBAL Liga a III-a. Pregătiri… pregătiri

Echipa CS Hunedoara a evoluat sâmbătă în primul meci amical din această perioadă de pre­gătiri pentru sezonul de primăvară. Hu­ne­dorenii pregătiţi de Raul Spătaru şi Daniel Dăs­călescu au jucat pe terenul de la Oarda de Jos, în compania colegei de serie Unirea Alba Iulia. Partida s-a încheiat cu scorul de 4 – 1 în favoarea gazdelor. Unicul gol al hune­do­renilor a fost înscris de Bloj, în minutul 70.
„A fost primul meci de pregătire pentru noi, cu greşelile inerente, după ce amicalul cu Pan­­durii nu s-a mai jucat. Am folosit mulţi ju­niori, am vrut să vedem ce avem la dispoziţie. Au fost două reprize diferite, pe prima am pier­dut-o cu 4-0. După pauză a a fost altceva, am jucat mult mai bine, putem spune că am câştigat a doua repriză cu 1-0. Urmează pen­tru noi continuarea pregătirilor, săptămâna care vine avem programate două amicale. Ju­căm cu Ripensia marţi, de la ora 12, în de­pla­sare şi returul cu Alba Iulia, sâmbătă, acasă”, a spus după meci antrenorul Raul Spă­taru.
Echipa de la CSM Deva s-a aflat în can­to­nament la Băile Herculane, în perioada 1-8 fe­bruarie. Au făcut deplasarea 22 de jucători, care s-au pregătit sub comanda lui Ştefan Nanu şi Dorian Gugu. „Au fost opt zile cu câte două antrenamente pe zi. Dimineaţa am făcut pre­gătire fizică, după masă am trecut în sala de forţă. Am avut parte de condiţii foarte bune, am făcut o recuperare foarte bună, adică exact ceea ce ne-a lipsit în turul cam­pio­natului. Totul fără minge, doar fizic. Abia după ce revenim la Deva, vom relua şi an­tre­na­men­tele cu mingea. Sunt mulţumit de noile achi­ziţii din această iarnă, ne-am întărit pe axul central, acolo unde am avut ceva pro­bleme, cu Vasiu în apărare şi Ianc la mijloc, plus Sulea în atac”, ne-a declarat Ştefan Nanu, antrenorul Devei.
Alături de seniorii din echipă în canto­na­men­tul de la Băile Herculane au fost şi cinci juniori de la echipa secundă a clubului de­vean, aduşi să se pregătească alături de e­chipa mare. Singurul absent de la Herculane a fost Jude, lăsat acasă din cauza kilo­gra­melor în plus cu care s-a prezentat la reu­nirea lotului. „A venit cu 92 de kg, i-am dat două săptămâni să mai dea jos măcar trei – patru kilograme”, a precizat Nanu.

Comenteaza Anulează răspunsul

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.