Categories: Sport

FOTBAL Liga a III-a. Derby-ul judeţean se joacă la Simeria

Campionatul din Liga a III-a continuă chiar şi în pandemie, lucru care face ca iubitorii fot­­balului se mai bucure de rezultatele ob­ţinute de echipele favorite, chiar dacă nu pot asista la aceste partide.
În seria a VII-a, se va derula derby-ul ju­de­ţean dintre formaţiile hunedorene care acti­vează în această serie. Gazdele sunt cei de la CSM Deva, formaţie aflată pe locul şase cu 16 puncte şi care speră să urce în clasament după această întâlnire pe care o vrea fina­lizată cu o victorie. De partea cealaltă va fi Jiul Petroşani, formaţia din Valea Jiului afân­du-se pe un incomod loc opt, cu doar 12 punc­te accumulate până acum.
Din programul acestei serii se mai dsprind jo­curile pe care le vor disputa echipele din Mediaş (locul doi în clasament cu 21 puncte) care va evola alături de Măgura Cisnădie ( locul patru şi 20 de puncte) ca şi jocul de mâi­ne, cel dintre ultimele clasate, Minerul Cos­teşti şi Hermannstadt 2 din Sibiu. Indi­fe­rent de rezultatele care vor fi înregistrate în această etapă, liderul actual, Viitorul Şe­limbăr, rămâne în continuare pe primul loc, deoarece are suficiente puncte accumulate (34) pentru a spera la promovare.
În seria a IX-a capul de afiş al etapei este partida programată astăzi dintre Sticla Arie­şul Turda (locul cinci cu 15 puncte la total) şi liderul seriei, Unirea Dej (31 puncte). Este in­te­resant şi jocul de la Avântul Reghin (acum pe locul patru, cu 20 de puncte), acolo unde gazdele, învinse la limită în etapa trecută la Hu­nedoara, vor juca cu ocupanta locului se­cund în clasamentul seriei, CSO Cugir ( 26 de puncte), formaţia cugireană sperând încă la locul întâi şi la o posibilă promovare.
CS Hunedoara (locul opt, cu 13 puncte) are mâine un meci dificil, în deplasare la ultima cla­sată în serie, Industria Galda (doar 4 punc­te din 12 partide), pe care trebuie să îl câş­tige pentru ca să fie pe obiectiv-ul impus de membrii consiliului de administraţie al clu­bului hunedorean. Va fi greu, dar nu im­po­si­bil, dacă urmărim situaţia formaţiei din Galda. De urmărit şi rezultatul jocului dintre Uni­rea Ungheni şi Unirea Alba Iulia, care poate avantaja echipa hunedoreană, dacă echipa oaspete pierde sau face în egal.

Programul etapei 13 , seria a VII-a
Viitorul Şelimbăr – Flacăra Horezu
Viitorul Dăeşti – Gilortul Târgu Cărbuneşti
CSM Deva – Jiul Petroşani
Gaz Metan Mediaş 2 – Măgura Cisnădie
Minerul Costeşti – Hermannstadt 2

Programul etapei 13, seria a IX-a
Sticla Arieşul Turda – Unirea Dej
Avântul Reghin – CSO Cugir
Unirea Ungheni 2018 – Unirea Alba Iulia
Industria Galda – CS Hunedoara
Soda Ocna Mureş – Sănătatea Cluj-Napoca

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Nu vor să renunțe sub nici o formă la me­tehne. Gurile rele spun că unii…

22 de ore ago

10.000 de pretexte pentru a denigra CJ Hunedoara

În urma apariției în spațiul public a unui articol semnat de Carmen Cosman Preda care…

22 de ore ago

Bulina albă

Mihai Panaitescu, managerul Teatrului de Artă Deva Pentru că la Gala Premiilor UNITEM 2024, ediţia…

22 de ore ago

Bulina neagră

Sorin A., autorul a peste 130 de infracțiuni de înșelăciune prin metoda ”Accidentul” Pentru că…

22 de ore ago

Chinuită chiar de nepoata pe care a crescut-o ca pe propria fiică

O bunicuță în vârstă de 80 de ani, din Hunedoara, s-a plâns Judecătoriei Hunedoara că…

22 de ore ago

Vitezoman lăsat pieton. A cerut să-i fie înapoiat permisul și a dat vina pe stâlpii de electricitate

Un șofer prins de polițiștii hune­do­reni circulând cu 107 km la oră prin localitate a…

22 de ore ago