Categories: Sport

Fotbal Liga a III-a. CSM Jiul Petroşani…pe val?

„Sunt mulţumit în general de evoluţia băieţilor, deşi se putea mai mult în acest joc”, a declarat antrenorul Toni Sedecaru după me­ciul disputat sâmbătă de CSM Jiul Pe­tro­şani la Minerul Costeşti ş, de unde jucătorii din Valea Jiului (locul 6, cu 5 puncte după cinci etape) au revenit acasă cu un egal, 2-2 şi cu un prim punct adus din deplasare de formaţia din Petroşani în acest campionat.
Pentru echipa din Valea Jiului urmează în etapa viitoare, sâmbătă, 17 octombrie, acasă pe Stadionul pe „Petre Libardi” un joc aşteptat cu interes. Jiul va întâlni formaţia Viitorul Dăeşti, vecina de clasament (locul 5, cu 6 puncte).
„Dăeştiul este o echipă bună, am stat de vorba cu fostul lor antrenor Mangalagiu. Îl au pe Costea şi alţi câţiva jucători foşti la Şirineasa, va fi greu, dar pentru noi orice meci este greu. Am luat un start destul de bun în campionat la revenirea după şapte ani în liga a III-a, care nu mai e totuşi liga pe care o ştiam. Este şi pentru noi, antrenorii, o noutate, nu doar pentru jucători. Poate că se vede şi la noi lipsa de experienţă. Ne pro­punem să terminăm campionatul la mijlocul clasamentului, obiectiv pe care îl consider realizabil”, a adăugat tehnicianul petro­şă­nean.

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Primarul Hunedoarei, Dan Bobouțanu: Hunedoara pe mâini bune!

Dan Bobouțanu și-a depus ieri candidatura pentru un nou mandat de primar al municipiului Hunedoara.…

o zi ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că o duduie de la o pri­mărie continuă să facă afaceri pe banii…

o zi ago