Categories: Sport

Jiul Petroșani au gafat mult cu Viitorul Dăești Viitorul

CSM Jiul Petroșani a jucat sâmbătă în deplasare pe stadionul „Gheorghe Ciociu” din Fedeleșoiu, la Viitorul Dăești. Echipa din Valea Jiului a deschis scorul în minutul 25.Mărmăneanu a interceptat balonul la circa 35 de metri de poarta adversă, a șutat la semiînălțime, portarul a respins în față și, Bădărău, care a urmărit atent faza, a înscris simplu din mijlocul careului mare, printre fundașii adverși.

 

Program greu      

Oaspeții, echipa din Petroșani, au gafat foarte mult în aceas joc, lucru care s-a văzut ulterior odată cu scorul final, 4 – 1 pentru Viitorul. De menționat că echipa gazdă s-a întărit în această iarnă cu un întreg contingent adus de la cojudețeana Flacăra Horezu, în frunte cu antrenorul-jucător Adi Popa și experimentatul Cristi Munteanu.

Golurile au fost marcate de Neacșu (min.29), Precup (min.43), Pârvu (min.55 din penalty), Bunescu (min.77), respectiv Bădărău (min. 25)

„Ne-au lipsit de la acest meci portarul Haring, suspendat pentru patru cartonașe galbene, Tuță, Turcu și Mazilu. Trebuie să recunosc că am întâlnit o echipă foarte bună, cu jucători experimentați, care stau foarte bine în teren. Am primit însă goluri pe niște greșeli individuale greu de imaginat Urmează pentru noi un program foarte greu, acasă cu Șelimbăr, campioana seriei, deplasare la Târgu Cărbunești, apoi în ultima etapă acasă cu Hermannstadt. Încercăm să scoatem cât mai multe puncte”, ne-a spus după meci antrenorul Anton Sedecaru (foto).

CSM Jiul a evoluat în formula: Teslici – Stoicoiu, Torkos, Ionică, Keszeg – Matei, R. Sandu – Szekely (82 Petrariu), Bădărău, Mărmăneanu – Perșe (46 Cuibari). Antrenor, Anton Sedecaru.

 

 

 

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Am trăit s-o vedem și pe asta! Cârcotașii din regiunea cu lăm­pașe a județului nostru…

9 ore ago

Bulina albă

Cristian Ionică, manager SC Apa Serv Valea Jiului Pentru că a răspuns solicitărilor unităților de…

9 ore ago

Bulina neagră

Florin M. din Petrila Pentru că a fost trimis în judecată pentru violarea unei minore…

9 ore ago

România asistaților social. Mii de beneficiari de ajutoare sociale refuză să muncească, chiar cu riscul de a le pierde

Conform datelor furnizate pentru „Adevărul” de către Ministerul Muncii, în România erau, marți, 23 aprilie,…

9 ore ago

Și-a băgat vecinul în spital, dar nu răspunde pentru faptă

Un bărbat din municipiul Deva a scăpat de răspunderea penală, dar și de plata unor…

9 ore ago

O relație interzisă s-a transformat într-un coșmar

Hunedoreanca a crezut că și-a găsit iubirea deși era căsătorită. La fel și cel cu…

9 ore ago