Categories: Sport

FOTBAL. CS Hunedoara – Totul pentru promovare

Mâine, cu începere de la ora 16.00, pe Arena „Michael Klein” din Hunedoara, este programată prima întâlnire din dubla manșă pentru promovarea în liga secundă de fotbal, dintre CS Hunedoara și Minaur Baia-Mare. Partida dintre cele formații este cel mai interesant și echilibrat duel din finalele barajelor pentru promovarea în Liga 2.
Pe de altă parte, Consiliul Local al municipiului Hunedoara a votat recent, în unanimitate, schimbarea denumirii Clubului Sportiv Hunedoara în Club Sportiv Corvinul 1921 Hunedoara, ho­tărârea fiind necesară pentru ca, din sezonul următor, echipa municipiului să se poată înscrie sub noua siglă.
Revenind la partida de mâine, tradiția arată că hunedorenii au avut mai multe victorii în partidele disputate în com­pania formației din Baia Mare, iar jucă­torii hunedoreni pot să își asigure o pro­movare facilă, fără prea mari emoții în jocul retur.
Neînvinși în campionat, jucătorii echi­pei de sub furnale, vor fi susținuți în ten­ta­tiva lor de a obține promovarea mult așteptată de mai mulți ani, de un număr mare de suporteri, care vor fi prezenți pe stadionul hunedorean.
Hai, CS Corvinul Hunedoara!

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Poate te întrebi cine e PPC

Poate ai observat că identitatea vizuală a furnizorului tău de energie s-a schimbat. Cei doi…

8 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că e dragoste mare între un personaj de la noi și o…

o zi ago

Bulina albă

Florin Maxim, antrenor Corvinul Hunedoara Pentru că a convins cu talentul său de antrenor, fiindu-i…

o zi ago

Bulina neagră

Vasile R., din municipiul Petroșani Pentru că a fost trimis în judecată pentru evaziune fiscală…

o zi ago

Președintele PSD Hunedoara, Laurențiu Nistor: Votați-l pe Iulius Bedea! Votați-l pe Iulius, un om devotat orașului și cetățenilor

Ieri, președintele social-democraților hu­nedoreni, Laurențiu Nistor și primarul din Simeria, Iulius Bedea, au susținut o…

o zi ago

Aveți grijă ce plăți faceți pe internet! O hunedoreancă a rămas fără banii din contul fetiței sale

Una dintre fiicele femeii din muni­cipiul Hunedoara a făcut o plată în valoare de 9…

o zi ago