CS Hunedoara mai speră la promovare

Nicolae Gavrea

Primele partide pentru promovarea în Liga a III-a s-au desfăşurat, iar unele formaţii aspirante la promovarea în eşalonul superior sunt cunoscute deja.

De altfel, sunt echipe care au promovat cert fără joc, adversarele lor neavând Certificat de Identitate Sportivă (CIS), fără de care nu pot evolua în Liga a III-a, iar altele au obţinut scoruri liniştitoare în jocurile tur, problema promovării fiind ca şi rezolvată.
Printre echipele care au profitat de faptul că adversarele n-au avut CIS se află nume cunoscute din fotbalul românesc, precum Gloria Bistriţa, Ceahlăul Piatra Neamţ, FC U Craiova 1948 (echipa lui Adrian Mititelu, n. red.), CS Ocna Mureş.
Victorii categorice, cu care pot fi liniştite în manşa retur, au obţinut Rapid Bucureşti, Sticla Arieşul Turda, Flacăra Horezu şi echipa ACS Dumbrăviţa din judeţul Timiş. Şanse de promovare au formaţiile din Braşov, Târgu Mureş şi Medgidia, iar cu speranţe sunt Slobozia şi Hunedoara.
Cei de la CS Hunedoara au pierdut, surprinzător, meciul tur de acasă, cu Voinţa Lupac din Caraş Severin şi acum sunt cotaţi cu şansa a doua la promovare, însă aşa cum declara antrenorul hunedorean Mircea Alic jr., speranţa moare ultima, iar la nivelul acestor competiţii de promovare în Liga a III-a, este posibil să se înregistreze orice rezultat.
Meciul retur dintre Voinţa Lupac şi CS Hunedoara se va disputa sâmbătă, 23 iunie, cu începere de la ora 17.30, în Caraş Severin, aspecte de la această întâlnire fiind transmise de către Radio Timişoara. De la aceeaşi oră 17.30, se vor juca şi unele partide din manşa tur, printre formaţiile care luptă pentru revenirea în Liga a III-a fiind reprezentantele unor oraşe cu tradiţie în fotbalul românesc, precum Baia Mare, Bacău, Buzău, Galaţi sau Fălticeni.

Un gând despre „CS Hunedoara mai speră la promovare”

  1. Sincer pana acum nu am auzit de echipa dun Lupac. Aluc si jucatorii din Hunedoara,aveti la baraj i echipa cu nume greu, de traditie, gen UTA sau U Cluj , sau POLI Timisoara? Nu, atunci de ce v-a fost teama? E inacceprabil sa intri acasa timorat. Sper sa promovati altfel va faceti de ras! Succes in retur, in 90 minute se poate castiga si promova , in Liga 1 ii e locul Hunedoarei nu in liga 4 sau 3. Nici nu mai stiu exact pe unde sunteti , dar haideti mai repede sus , spre divizia B si A. Istoricul , palmaresul si traditia Hunedoarei nu va lasa sa ratati promovarea din 4 in 3 , si apoi din 3 in 2 si apoi sin 2 in liga 1. Nu va inpotmoliti cu Lupacu!!!!

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.