Fosta iubită a lui Raj Tunaru, celebră la Hollywood

Carmen Cosman

Omul de afaceri Raj Tunaru, a cărui familie deţine Hotelul Petroşani, a fost arestat, în urmă cu cinci ani, deoarece şi-a bătut presupusa amantă în SUA. Iar în timp ce el îşi ispăşea pedeapsa, fosta lui iubită a devenit celebră peste Ocean şi a fost văzută la evenimente alături de staruri, precum Leonardo DiCaprio şi Steven Spielberg.

A ajuns o artistă de succes

Raj Tunaru a ajuns în închisorile americane, după ce şi-a bătut presupusa amantă de la acea vreme, Elena Beucă (foto dreapta, 31 de ani), pe care o bănuia că îl înşela. Iar în timp ce omul de afaceri îşi ispăşea pedeapa, tânăra – care susţine că a fost bătută până i s-a rupt pancreasul – şi-a continuat studiile de actorie în Los Angeles şi a ajuns o actriţă cunoscută la Hollywood, dar şi o regizoare apreciată. Cu o frumuseţe aparte, dar şi extrem de muncitoare, serioasă şi talentată, Elena Beucă s-a impus în Cetatea Filmului, reuşind să prindă roluri în pelicule de succes produse peste Ocean. Cele mai recente sunt “Get him to the Greek” sau “Henry’s Crime”, în care a jucat alături de Keanu Reeves. Elena nu s-a mulţumit doar cu actoria, ci a devenit între timp şi regizoare sau producătoare a unor filme de scurtmetraj.

De la deputăţie, în arest

Raj Tunaru a fost arestat în data de 30 septembrie 2006, sub acuzaţia de violenţă domestică. A fost scos pe cauţiune de soţia lui, care a achitat 500.000 dolari, însă la scurt timp, a fost reţinut din nou, după ce ar fi ameninţat-o pe femeie că o omoară. Soţia nu i-a mai plătit şi de această dată cauţiunea, stabilită la suma de un milion de dolari, iar de atunci, Tunaru a rămas în închisoare. Unele surse susţin, însă, că, după cinci ani de puşcărie, acesta ar fi fost eliberat şi s-ar fi întors în Petroşani, la familia sa. Omul de afaceri Raj Tunaru şi-a încercat forţele şi în politică şi a intrat în Parlamentul României în anul 2000, pe listele Filialei Tulcea a PRM. La finele anului 2001, el a fost dat afară din partid de către Corneliu Vadim Tudor, după ce organizaţia din Tulcea l-a reclamat că nu se ocupă deloc de problemele judeţului pe care îl reprezenta. La alegerile generale din 2004, omul de afaceri a încercat să ajungă în cea mai înaltă funcţie din stat, şi a candidat ca independent pentru funcţia de preşedinte, dar fără succes. Din 2004, fostul deputat a stat departe de scena politică şi s-a ocupat mai departe de afacerile din turism. Hunedoreanul cu soţia sa deţin firmele SC „Tunaru Raj“ SA şi SC „Parângul“ SA, Hotelul „Irina“ din Staţiunea Venus şi „H.P.“ din Petroşani.

Comenteaza Anulează răspunsul

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.