Categories: Actualitate

Fosta iubită a lui Raj Tunaru a ajuns vedetă la Hollywood

Adriana Năstase

În urmă cu 11 ani, Raj Tunaru era arestat în America, fiind acuzat că şi-a bătut iubita, pe care a prins-o cu un bărbat în apartamentul din Los Angeles. El a fost eliberat, după ce a stat după gratii 30 de zile. Asta, pentru că soţia a făcut chetă şi a strâns o jumătate de milion de dolari, pentru a plăti cauţiunea. După altă lună, Tunaru a fost din nou arestat, sub acuzaţia că şi-a ameninţat telefonic amanta că o omoară. De data asta, cauţiunea a fost de un milion de dolari. Tunaru a stat în puşcărie în SUA câţiva ani. S-a întors în România şi îşi vede de afaceri, de hotelurile sale, de pe Litoralul românesc şi din Petroşani. Raj Tunaru a candidat la preşedinţia României, în 2004, folosind în campania electorală coloana sonoră din “Vagabondul”.
S-a ales cu pancreasul rupt
Povestea lui Alexandru Raj Tunaru şi a fostei sale iubite este demnă de un film indian. El a făcut o pasiune pentru Elena Beuca în vara lui 2000, când fata s-a angajat ca recepţioneră la hotelul familiei Tunaru din Venus. În 2006, un scandal mediatic ţinea prima pagină a ziarelor. Raj Tunaru era condamnat la cinci ani de închisoare în California, după ce şi-a bătut cu bestialitate iubita de atunci, pe Elena Beuca. Femeia, cu 20 de ani mai tânără decât politicianul de pe atunci, s-a ales cu pancreasul rupt în urma poveştii de iubire tumultuoase, susţin cei de la A3.
O fată dintr-un sat transilvan
Elena vine dintr-un sat din Transilvania. În octombrie 2005 ea a plecat la studii în Los Angeles. “Vorbeau tot timpul la telefon. Dacă o suna şi nu răspundea, imediat el înnebunea, îi făcea scene de gelozie (n.r.-Raj Tunaru)”, povesteşte Lidia, sora acesteia. Emilia, soţia lui Tunaru, zicea că amanta a vrut neapărat să meargă la studii în SUA, după modelul fiicei lor care studia la Miami, şi că Raj le-a finanţat pe amândouă. Lidia a negat: “Firma imobiliară pe care Elena şi-o făcuse, la sugestia lui Raj, la Bucureşti, producea bani din care trăia şi el. În SUA, Elena a plecat pe banii ei”.
I-a scris un mail că vrea să încheie relaţia
În septembrie 2006, Elena i-a scris un email lui Raj Tunaru, în care îi spunea că vrea să încheie relaţia. “Mi-am făcut diverse gânduri, ce o să se întâmple cu mine, dacă tu o să fii supărat pe mine (tu ai toţi banii mei şi procura de la apartament şi terenurile mele), cum o să mă descurc cu banii, ce o să fac, cum îmi plătesc chiria… Habar nu am, dar taică-meu mi-a zis că cel mai important în viaţă e să fii cinstit cu tine însuţi şi să ai curajul să te uiţi în oglindă”, i-a scris ea în mail lui Tunaru.
A răspuns un brazilian
La 24 de ore de la primirea veştii, Raj bate la uşa Elenei, din L.A. Turbează când îi deschide brazilianul Mario, colegul de apartament al Elenei. Urmează un scandal care trezeşte vecinii şi aduce poliţia. Din procesul verbal completat de poliţie reiese că Raj i-a administrat câteva palme Elenei, a izbit-o de pereţi şi a ameninţat-o cu cuţitul. Mario susţine că Raj l-a ameninţat cu “mafia românească”, iar vecinii, care au auzit scandalul prin pereţi, spun că victima Elena ar fi ţipat de câteva ori între loviturile suspectului. Neştiind engleza, suspectul n-a fost în stare să declare nimic, lăsându-se arestat cu calm.
Elena a ajuns după câteva zile în spital, unde s-a descoperit că pumnii primiţi în burtă de la Raj i-au rupt pancreasul. Lidia spune că “şi de pe patul de spital, Elena tot la el se gândea, să-l scape din închisoare”.
A ajuns actriţă şi regizoare în Cetatea Filmului
Astăzi, femeia este o actriţă cunoscută la Hollywood, dar şi o regizoare apreciată. Elena Beucă s-a impus în Cetatea Filmului, reuşind să prindă roluri în pelicule de succes produse peste Ocean. Cele mai recente sunt “Get him to the Greek” sau “Henry’s Crime”, în care a jucat alături de Keanu Reeves. Elena nu s-a mulţumit doar cu actoria, ci a devenit între timp şi regizoare sau producătoare a unor filme de scurtmetraj, arată ea într-un interviu la A3.
Elena Beuca a declarat pentru Antena3 că regretă episodul trăit în urmă cu peste 10 ani. „Mi-a trebuit mult timp să trec peste asta. Am plătit enorm de mult pentru relaţia respectivă. Categoric, regret. Regret pentru că uneori facem greşeli de inimă, dar nu înţelegem repercusiunile pe care le au mai târziu. Regret, pentru că iubirea adevărată e iubire pură. Iubirea nu face rău. Iubirea iubeşte”, a declarat vedeta.

Mesagerul Hunedorean

View Comments

  • Kurve, vagabonzi si prosteala... in rest niste inidivizi tristi pusi pe capatuiala. Atat.

Recent Posts

Primarul Hunedoarei, Dan Bobouțanu: Hunedoara pe mâini bune!

Dan Bobouțanu și-a depus ieri candidatura pentru un nou mandat de primar al municipiului Hunedoara.…

2 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că o duduie de la o pri­mărie continuă să facă afaceri pe banii…

2 ore ago