Categories: ActualitateFlash

Este nedrept, vom face recurs!

 Sorina Popa

Ieri, Judecătoria Orăştie a dat sentinţa în procesul intentat de Sergiu Stoica, fiul liderului sindicatului „Speranţa” din Orăştie, împotriva a trei bărbaţi, pe care i-a acuzat de lipsire de libertate, lovire şi alte violenţe.

Închisoare cu suspendare
Magistraţii din Orăştie au decis ca doi dintre răpitori – Aurel Groza şi Sergiu Dănciulescu – să primească o pedeapă de trei ani de închisoare cu suspendare, iar al treilea, Cornel Teioşanu, un an de închisoare cu suspendare. Reamintim că Sergiu Stoica a fost răpit în septembrie anul trecut şi dus la Grădiştea de Munte, unde a fost bătut, legat de un copac şi abandonat în pădure.

„Suntem extrem de dezamăgiţi”
„Este strigător la cer ce se întâmplă. Injustiţia şi-a spus cuvântul. Sentinţa dată în acest caz este o încurajare a infractorilor şi o demoralizare pentru opinia publică. Suntem extrem de dezamăgiţi de această sentinţă. Justiţia ar trebui să apere cetăţenii, nu să dovedească blândeţe faţă de infractori. Fiul meu era să-şi piardă viaţa, şi agresorii lui au primit pedeapsă închisoare cu suspendare. Consider că această hotărâre este o răzbunare faţă de activitatea mea de lider sindical şi de consilier local la Orăştie. Am deranjat pe toată lumea”, a declarat Constantin Stoica, tatăl tânărului răpit. Acesta a declarat, pentru MESAGERUL HUNEDOREAN, că va face recurs faţă de decizia Judecătoriei Orăştie.

MesagerulHunedorean

Recent Posts

Primarul Hunedoarei, Dan Bobouțanu: Hunedoara pe mâini bune!

Dan Bobouțanu și-a depus ieri candidatura pentru un nou mandat de primar al municipiului Hunedoara.…

2 zile ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că o duduie de la o pri­mărie continuă să facă afaceri pe banii…

2 zile ago