Categories: Eveniment

Sentinţa dată încurajează faptele de violenţă

Sorina Popa

Liderul Sindicatului „Speranţa” din Orăştie, Constantin Stoica (foto), a organizat ieri o conferinţă de presă, nemulţumit de sentinţa dată în procesul intentat de fiul său, Sergiu Stoica, celor trei indivizi care l-au răpit şi dus la Grădiştea de Munte, unde l-au bătut şi l-au abandonat legat de un copac.

„De la începutul acestui proces (n.r.- al răpirii fiului său), toate cererile inculpaţilor au fost aprobate. Este incredibil ce s-a putut întâmpla în acest caz. Cei trei agresori ai fiului meu au fost eliberaţi la scurt timp după ce au fost arestaţi. Am atras atenţia, că soluţia în dosar va fi jaf la drumul mare. Azi nu am venit aici pentru mine, ci pentru ca alte persoane să nu mai păţească ca fiul meu. Hotărârea dată de magistraţi de la Judecătoria Orăştie este o consecinţă a faptului că eu am fost incomod pentru procurori, judecători sau politicieni de 18 ani încoace. Opinia publică trebuie să ia atitudine, ca asemenea fapte, de agresiune, să nu se mai petreacă. Orăştia este un oraş nesigur, dacă nişte agresori, care mi-au răpit fiul şi l-au bătut au primit o pedeapsă de închisoare cu suspendare. În aceste cazuri, pedeapsa este, de fapt, între 7 şi 15 ani de puşcărie, cu executare. Băiatul meu a avut nevoie de 15 zile de concediu medico-legal, pentru a-şi reveni după întâmplarea asta. Suntem nemulţumiţi de cum s-a judecat procesul. Prin astfel de soluţii este clar că se încurajează săvârşirea faptelor cu violenţă”, a declarat Constantin Stoica.
Liderul sindical susţine că, deşi fiul său a fost acuzat de multe fapte rele, acest lucru nu este adevărat. „Fiul meu a intrat primul la Facultatea de Fizică, cu media 10, în anul 2011”, a adăugat Stoica. Judecătoria Orăştie a dat sentinţa în procesul intentat de Sergiu Stoica, fiul liderului sindicatului „Speranţa” din Orăştie, împotriva a trei bărbaţi, pe care i-a acuzat de lipsire de libertate, lovire şi alte violenţe.Magistraţii din Orăştie au decis ca doi dintre răpitori – Aurel Groza şi Sergiu Dănciulescu – să primească o pedeapă de trei ani de închisoare cu suspendare, iar al treilea, Cornel Teioşanu, un an de închisoare cu suspendare.

MesagerulHunedorean

View Comments

  • ARE DREPTATE, PRACTICA PENALA DIN ROMANIA ESTE UNA TOTAL ERONATA, INCURAJAND PE CEI CARE INCALCA LEGEA. DEJA SUNT ENORM DE MULTI OAMENI DE ACEST GEN, CARE STIU SI O DECLARA FARA MENAJAMENTE, CA POT SA FACA ORICE, CA NU LE FACE NIMENI NIMIC.

  • Este incredibil cum pot judeca acesti judecatori din orastie. Am avut si eu proces aici la Orastie si stiu cum se procedeaza. Avocatul care ma reprezentat mi-a spus ca ma costa 3 milioane sa ma reprezinte si inca 7 milioane daca vreau sa castig . Fara comentarii

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Spun gurile rele că o domnișorică a fost pusă pe o funcție demnă de tinerețea…

10 ore ago

Bulina albă

Ovidiu Bălan, primarul municipiului Orăștie Pentru că a făcut din centrul orășelului un peisaj cochet,…

10 ore ago

Laurențiu Nistor: A început modernizarea DJ 705A pe sectorul Orăștie – Costești, unul dintre cele mai importante drumuri din punct de vedere turistic

Infrastructura rutieră de acces spre Ce­tățile Dacice din Munții Orăștiei se moder­nizează cu fonduri europene…

10 ore ago

Bulina neagră

Constantin V., din municipiul Petroșani Pentru că a fost arestat pentru mai multe furturi din…

10 ore ago

Pe drumuri bune, la Băița

Magdalena Șerban Nu există să nu se poată asfalta acele drumuri care deși sunt im­por­tante…

10 ore ago

Vești bune! Spitalul din Hunedoara are un nou medic în specialitatea Diabet zaharat, nutriție și boli metabolice

Magdalena Șerban Din ce în ce mai multă lume e depis­tată cu diabet, iar această…

10 ore ago