Drumul de la Barajul Gura Apelor va fi închis

Consiliul Judeţean (CJ) Hunedoara a aprobat închiderea temporară a circulaţiei rutiere pe Drumul Judeţean (DJ) 685 pe tronsonul cuprins între Barajul Gura Apelor – Cabana Rotunda, din Retezat.

Măsura de închidere a drumului vine ca urmare a articolelor apărute în publicaţia noastră, în care am semnalat faptul că DJ 685, în zona Barajului Gura Apelor este impracticabil. Partea carosabilă era plină de bolovani desprinşi din versanţii de pe marginea arterei rutiere, existând pericolul ca autoturismele să fie surprinse de căderile de roci.
Restricţia va fi impusă din cauza problemelor apărute la structura arterei rutiere. „Închiderea temporară a circulaţiei pe acest tronson se impune deoarece fenomenele de îngheţ-dezgheţ şi ploile abundente au dus la formarea unei ravene în structura de rezistenţă a drumului, existând pericolul de surpare a acestuia”, se arată în proiectul de hotărâre al CJ Hunedoara privind închiderea drumului. Deocamdată, reprezentanţii CJ Hunedoara nu au precizat o dată certă de la care drumul va fi închis, arătând că restricţia va fi impusă după minivacanţa de 1 Mai. (N. Bumbac)

Mesagerul Hunedorean

View Comments

  • Rugam Consiliul Judetean Hunedoara PSD sa nu mai amane de la an la an asfaltarea drumului judetean din Parang , drumul judetean Valea de Pesti , ... valea jiului a votat tot timpul cu PSD de 28 ani

  • Ce simplu,îl închid.De reparații nu au auzit.Să le fie rușine.......sau poate îl vor pune în PROGRAMUL de GUVERNARE pe 22 de ani,adică după cum își țin ei promisiunile,NICIODATĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂ

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că un personaj trist din zona noastră i-a fentat pe unii de…

2 zile ago

Bulina albă

Florin Maxim, antrenorul Corvinului Hunedoara Pentru că echipa pe care o antrenează a ajuns în…

2 zile ago

Bulina neagră

C.C., din Valea Jiului Pentru că a fost acuzat de distrugere, după ce bărbatul a…

2 zile ago

Povestea merge mai departe. Mai frumos, mai incitant. „Citești și câștigi!”, la a X-a ediție

Concursul “Citești și câștigi” a ajuns la a 10-a ediție. „Ai învins? Continuă! Ai pierdut?…

2 zile ago

Amenințări și intimidări în pre-campanie

Președintele CJ Hunedoara cere pre­fec­tului să se implice pentru ca alegerile să fie corecte De…

2 zile ago

Ardeu, în centrul atenției administrative din Balșa

Magdalena Șerban Comuna Balșa prinde aripi în ma­terie de investiții, satul Ardeu urmând să fie…

2 zile ago