Drumul de la Barajul Gura Apelor va fi închis

Consiliul Judeţean (CJ) Hunedoara a aprobat închiderea temporară a circulaţiei rutiere pe Drumul Judeţean (DJ) 685 pe tronsonul cuprins între Barajul Gura Apelor – Cabana Rotunda, din Retezat.

Măsura de închidere a drumului vine ca urmare a articolelor apărute în publicaţia noastră, în care am semnalat faptul că DJ 685, în zona Barajului Gura Apelor este impracticabil. Partea carosabilă era plină de bolovani desprinşi din versanţii de pe marginea arterei rutiere, existând pericolul ca autoturismele să fie surprinse de căderile de roci.
Restricţia va fi impusă din cauza problemelor apărute la structura arterei rutiere. „Închiderea temporară a circulaţiei pe acest tronson se impune deoarece fenomenele de îngheţ-dezgheţ şi ploile abundente au dus la formarea unei ravene în structura de rezistenţă a drumului, existând pericolul de surpare a acestuia”, se arată în proiectul de hotărâre al CJ Hunedoara privind închiderea drumului. Deocamdată, reprezentanţii CJ Hunedoara nu au precizat o dată certă de la care drumul va fi închis, arătând că restricţia va fi impusă după minivacanţa de 1 Mai. (N. Bumbac)

2 comentarii la „Drumul de la Barajul Gura Apelor va fi închis”

  1. Rugam Consiliul Judetean Hunedoara PSD sa nu mai amane de la an la an asfaltarea drumului judetean din Parang , drumul judetean Valea de Pesti , … valea jiului a votat tot timpul cu PSD de 28 ani

  2. Ce simplu,îl închid.De reparații nu au auzit.Să le fie rușine…….sau poate îl vor pune în PROGRAMUL de GUVERNARE pe 22 de ani,adică după cum își țin ei promisiunile,NICIODATĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂ

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.