Drumul către Barajul Gura Apei, închis temporar

Reprezentanţii Consiliului Judeţean Hunedoara anunţă că circulaţia pe drumul judeţean spre Barajul Gura Apei şi până la Cabana Rotunda va fi oprită din 22 mai 2018, până când vor fi rezolvate problemele de acolo.

Pentru asta, Consiliul Judeţean, administratorul drumului, a primit avizul IPJ Hunedoara. MESAGERUL HUNEDOREAN a atras atenţia autorităţilor judeţene că pe drumul respectiv cad frecvent bolovani, existând riscul ca alunecările de teren să rănească vreun turist.
”Închiderea temporară a circulaţiei rutiere pe acest tronson se impune din cauza fenomenelor de îngheţ-dezgheţ şi a ploilor abundente care au dus la formarea unei ravene (gol) în structura de rezistenţă a drumului, existând pericolul de surpare a acestuia. Măsura închiderii are ca scop prevenirea unor accidente nedorite. În calitate de administratori ai drumului în cauză dorim ca toţi cei care utilizează această rută pentru a ajunge cu maşina în Poiana Pelegii (din Masivul Retezat) să poată circula în siguranţă şi să nu le fie pusă viaţa în pericol”, se arată într-un comunicat al CJ Hunedoara. (A.Năstase)

Un gând despre „Drumul către Barajul Gura Apei, închis temporar”

  1. Este luna mai . Inghetul si dezghetul au trecut . Ce ati facut pana acum Prefectura si Consiliu Judetean sa rezolvati situatia ? Continuati sa sabotati turismul spre un site UNESCO in timp ce participati la festivitati la Deva ? Se sabpteaza prin nonactiune si prnsiunile de pe Raul Mare . Nu e de mirare ca Hunedoara si Deva nu au acces direct pe autostrada,(doar o intoarcere ridicola in drum la Soimus ) pe cand Sebesul cu 25 000 de locuitori are 3 descarcari ) . Rusine ! 🙁

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.