Categories: Actualitate

Două hunedorence reţinute pentru participarea la scandalul din Sâmbăta Paştelui din Hunedoara

Rând pe rând, toţi cei care s-au răzvrătit împotriva forţelor de ordine sunt identificaţi şi cercetaţi în dosarul conflictului de stradă din cartierul hunedorean Micro 6. Alte două femei au fost reţinute şi sunt cercetate pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice, instigare publică şi distrugere.

Patru indivizi sunt în arest, aceştia fiind consideraţi cei care au dat tonul revoltei împotriva forţelor de ordine. La finele săptămânii trecute alţi 23 de indivizi au fost duşi la audieri şi sunt suspectaţi de implicarea în săvârşirea infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice, instigare publică şi distrugere.
”Poliţiştii hunedoreni continuă cercetările în cauza privind infracţiunile comise la data de 18.04.2020, pe strada Batiz, din municipiul Hunedoara. În cadrul dosarului penal întocmit la acea dată s-a dispus deja arestarea preventivă a patru dintre cei bănuiţi de comitere faptelor penale investigate (ultraj, distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice). (…) Poliţiştii au luat măsura preventivă a reţinerii, pentru 24 de ore, faţă de alte două persoane implicate în respectivele incidente, două femei, în vârstă de 30 şi, respectiv de 39 de ani, din municipiul Hunedoara”, a informat IPJ Hunedoara.
Anchetatorii au mai aplicat alte 32 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 49.000 de lei şi două avertismente scrise, pentru nerespectarea prevederilor Ordonanţelor Militare în vigoare. Poliţiştii continuă cercetările, sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Hunedoara, în vederea stabilirii circumstanţelor în care au fost comise faptele, a identificării tuturor persoanelor implicate şi a luării de măsuri legale faţă de acestea, în funcţie de probatoriul existent. (M. Gânju)

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că un personaj trist din zona noastră i-a fentat pe unii de…

8 ore ago

Bulina albă

Florin Maxim, antrenorul Corvinului Hunedoara Pentru că echipa pe care o antrenează a ajuns în…

8 ore ago

Bulina neagră

C.C., din Valea Jiului Pentru că a fost acuzat de distrugere, după ce bărbatul a…

8 ore ago

Povestea merge mai departe. Mai frumos, mai incitant. „Citești și câștigi!”, la a X-a ediție

Concursul “Citești și câștigi” a ajuns la a 10-a ediție. „Ai învins? Continuă! Ai pierdut?…

8 ore ago

Amenințări și intimidări în pre-campanie

Președintele CJ Hunedoara cere pre­fec­tului să se implice pentru ca alegerile să fie corecte De…

8 ore ago

Ardeu, în centrul atenției administrative din Balșa

Magdalena Șerban Comuna Balșa prinde aripi în ma­terie de investiții, satul Ardeu urmând să fie…

8 ore ago