Gimnaştii olandezi s-au întors în sală

Sportivii din toată lumea încep să revină în locaţiile destinate pentru desfăşurarea activităţii lor, cum este şi cazul gimnaştilor din Olanda, care s-au întors la antrenamente.

Gimnaştii olandezi de top au reînceput activitatea la centrul „Epke Zonderland“ din Heerenveen. „Sportivii noştri sunt din nou în sală. Sub reguli stricte şi respectând distanţa fizică, ei şi-au reluat pregătirea pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo“, a anunţat federaţia batavă.
Sanne Wevers, campioana olimpică de la bârnă din 2016, a revenit şi ea în sală, la antrenamente, după ce, pentru a nu pierde contactul cu aparatul favorit, gimnasta şi-a instalat acasă, în dormitor, în timpul restricţiilor, o bârnă.
Gimnasta olandeză, acum în vârstă de 28 de ani, se recuperează încă după o accidentare la umăr şi a declarat: „Sunt convinsă că pot reveni la cel mai înalt nivel. Am pierdut mult în ultima perioadă, dar sper ca de acum încolo să ne putem antrena în ritm normal“, a spus Sanne. Echipa feminină a Olandei este calificată la Jocurile Olimpice de la Tokyo. (N. Gavrea)

Comenteaza Anulează răspunsul

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.