Categories: Stiri

Doi poliţişti condamnaţi pentru purtare abuzivă

Ieri, Judecătoria Deva a dat sentinţa în dosarul celor doi poliţişti acuzaţi de purtare abuzivă, Sebastian Ciocodeică şi Ioan Horaţiu.
Potrivit minutei instanţei, cei doi au fost condamnaţi la trei ani de închisoare cu suspendare, având termen de încercare de cinci ani. Sebastian Ciocodeică şi Ioan Horaţiu au mai fost obligaţi să-i plătească lui Ionuţ Puian suma de 200.000 de lei cu titlu de daune morale. Hotărârea Judecătoriei Deva nu este definitivă, putând fi atacată cu apel. Reamintim cititorilor că Ionuţ Puian acuză că din cauza agresiunilor fizice la care a fost supus de cei doi poliţişti, a rămas fără un rinichi. Acesta susţinea că a fost bătut chiar în sediul Poliţiei Deva. Povestea incidentului a început în noaptea de 15 noiembrie 2009, atunci când, Ionuţ Puian, împreună cu patru prieteni de-ai săi, toţi din Petrila, au fost prinşi în flagrant în timp ce încercau să fure combustibil din autoturisme. Din cauză că nu a vrut să colaboreze cu oamenii legii, Ionuţ Puian ar fi fost bătut, rămânând infirm pe viaţă, pentru că din cauza loviturilor şi-a pierdut un rinichi. (N. Bumbac)

Mesagerul Hunedorean

View Comments

  • Pacat de ei ca sunt tineri si au familii si copii. Nu e bine ca l-au batut pe acel hot, dar sa nu uitam ca alti politisti au omorit oameni cu masina si au ajuns sefi ori au ramas in politie. Ex: Goga, Mates,s.a. legea nu se aplica corect in aceasta institutie. Cine are ,,spate,, scapa iar cine nu e dat afara.

  • Daaa nu se aplica la Militieni alcolisti... la noi exista doar militie au probe ce vor ei si ge aresteaza ca vor.ei... si mai nou iti fac reclama la ziar sa te puna bine... IPJ Militia

Share
Published by
Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Primarul Hunedoarei, Dan Bobouțanu: Hunedoara pe mâini bune!

Dan Bobouțanu și-a depus ieri candidatura pentru un nou mandat de primar al municipiului Hunedoara.…

6 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că o duduie de la o pri­mărie continuă să facă afaceri pe banii…

6 ore ago